Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 152 – Η Μαρίνα ζει τον εφιάλτη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 152 – Η Ηγουμένη απαντά στην Χάιδω για τις προϋποθέσεις της μόνιμης μοναχής στο μοναστήρι. Ο Ισίδωρος ορίζει την ημερομηνία για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον στο Δημαρχείο, προς τα τέλη Ιουνίου.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 152 – Η Μαρίνα ζει τον εφιάλτη

Η Μαρίνα τρομάζει από την άγρια συμπεριφορά του Μάνου, ενώ η Αντωνία ανησυχεί για την πώληση της επιχείρησης από την Ισμήνη. Ανακοινώνει τα νέα στην Αλκμήνη, που έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη και δείχνει να μην της καίγεται καρφί για οτι συμβαίνει. Παράλληλα, η Ασπασία παίρνει το μερίδιο της από την περιουσία του Δημοσθένη, μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Μιλτιάδης, υπό πίεση από τον Παρασκευά, αποκαλύπτει την κρυφή του αγάπη για τη Βασιλική, χωρίς όμως να έχει πρόθεση να της το παραδεχτεί αυτοπροσώπως. Τέλος, η Αφροδίτη εισέρχεται στην ταβέρνα και παρατηρεί τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μια στιγμή που προκαλεί παρεξήγηση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ