Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 151, 152, 153, 154, 155, 156

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 151, 152, 153, 154, 155, 156 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 151, 152, 153, 154, 155, 156

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 151

Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο και κάνει σύσταση στον Μάνο ο οποίος συνεχίζει να φέρεται αλλοπρόσαλλα. Η Ισμήνη κινεί τις διαδικασίες για να πουλήσει την επιχείρηση και ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα ανοίξει κέντρο αισθητικής. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο για τις κινήσεις της φουρνάρισσας κι εκείνος αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Η Ειρήνη αρχίζει να εκνευρίζεται από την παρουσία της Ελένης και πιέζει την Ασπασία να λάβει τα μέτρα της. Ο Παρασκευάς επισκέπτεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, αλλά δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη. Η Χάιδω δείχνει αποφασισμένη να μονάσει.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 152

Η Χάιδω ρωτά την Ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή στο μοναστήρι. Η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο διαθέσιμη ημερομηνία, για να παντρευτούν στο Δημαρχείο στα τέλη Ιουνίου. Η άγρια συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται και, αυτή τη φορά, τρομάζει τη Μαρίνα με ένα έντονο ξέσπασμα. Η Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και γίνεται έξω φρενών. Αργότερα, λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία όμως δείχνει να μην ενδιαφέρεται, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Υπό την επίμονη πίεση του Παρασκευά, ο Μιλτιάδης παραδέχεται επιτέλους ότι είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, αλλά δεν σκοπεύει να της το ομολογήσει. Η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε μία άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 153

Η Αφροδίτη συνειδητοποιεί ότι ο Χρήστος και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι. Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο κι εκείνη δέχεται. Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη. Η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου, ενώ η Χάιδω παρατείνει την παραμονή της στο μοναστήρι. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι θα παντρευτεί τη νέα του ερωμένη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 154

H Ειρήνη πιέζει τη μητέρα της Ασπασία να γυρίσει στον πατέρα της Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με τη δικηγόρο Ελένη από την Καλαμάτα, η οποία ετοιμάζεται να συγκατοικήσει μαζί του στη Μάνη, Η Αρετή περνά δύσκολες στιγ μες στη φυλακή. Νιώθει πως την έχουν ξεχάσει όλοι και από την ένταση, λιποθυμάει στο κελί. Στη συνέχεια, μεταφέρεται στο νοσοκομείο των φυλακών, ενώ ειδοποιούνται οι δικοί της για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση κι αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής, που θα καταπλήξει τις Μανιάτισσες. Η Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ. την Αθηνά, καθώς βλέπει πως η θετή της κόρη αποδέχεται το μέλλοντα σύζυγό της. Η Αμαλία εμφανίζεται ξανά στο ελαιοτριβείο, διεκδικώντας ρόλο, προ καλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 155

Ο Στάθης, προσπαθώντας να απομακρύνει την Αριάδνη από τον Χρήστο, τη φέρνει σε επαφή με ένα γνωστό του ξενοδόχου αλλά εκείνη αρνείται να εγκαταλείψει την ταβέρνα και να αλλάξει δουλειά. Η Ισμήνη προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά εκείνη είναι αμετάπειστη ξέρει πολύ καλά τι έχει δει με το μάτια της. Ζητάει από τον Χρήστο να κινήσουν αμέσως τις διαδικασίες για το διαζύγιο και να φύγει το ταχύτερο δυνατό από το σπίτι της, αφήνοντάς τον κατάπληκτο για την απόφασή της. Στο μεταξύ, η ψυχή λογία του Μάνου όλα και χειροτερεύει και οι Ισίδωρος αποφασίζει να του δώσει τρεις μέρες άδεια. Έτσι, αποφασίζουν με τη Μαρίνα να πάνε στην Κύπρο για να περάσουν ποιοτικά χρόνο μαζί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 156

Η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Η Αρεόπολη πως κάτι τρέχει ανά μέσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο Ο Λυκούργος το μαθαίνει και επιπλήττει τον ανιψιό του. ζητώντας του να διώξει την Αριάδνη από την ταβέρνα για να σταματήσει το σούσουρο, χωρίς να γνωρίζει ότι η Αφροδίτη έχει ζητήσει διαζύγια. Ο Τζον μετακομίζει επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ του επιφυλάσσει μία πολύ θερμή υποδοχή που τον ενθουσιάζει ταυτόχρονα, προχωράει στην αγορά του ελαιώνα και ξεκινά και επίσημα την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός. Αργότερα, μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ πηγαίνουν να δουν από κοντά το κτήμα, όπου θα γίνει το γλέντι του γάμου. Η πίεση που ασκεί η Ειρήνη στη μητέρα της Ασπασία να δεχτεί πίσω τον πατέρα της Δημοσθένη, παρότι έχει βγει το διαζύγιό τους, τελικά πιάνει τόπο στην καρδιά της Ασπασίας. Δικαιωμένη από το δικαστήριο και έχοντας πια τη μισή περιουσία δική της στην απόφασή της μετρά μόνο το συναίσθημα. Αποφασίζει να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και να ξαναζήσουν μαζί, κάνοντας και το χατίρι της μονάκριβης κόρης της. Το κουδούνι του Δημοσθένη χτυπά και μόλις ανοίγει μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει. Η Ασπασία μαζί με την Ειρήνη βρίσκονται στο κατώφλι του σπιτιού…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  157, 158, 159, 160, 161, 162

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
g kyklosΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 151Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 152Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 153Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 154Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 155Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 156