Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 150 – Πιάνει στα πράσα τους εραστές

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 150 – Η Αφροδίτη εντοπίζει στην ταβέρνα τον Χρήστο με την Αριάδνη και αποκαλύπτει την ερωτική τους σχέση. Η Αριάδνη, ερωτευμένη, αποκαλύπτει την αλήθεια και αντιμετωπίζει απαισιοδοξία για το μέλλον της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 150 – Πιάνει στα πράσα τους εραστές

Παράλληλα, η Αρετή, πιεσμένη από τη σκέψη της φυλάκισής της, αρχίζει να χάνει την ελπίδα. Ο Κουράκος εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεσή της με αποφασιστικότητα. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συνενώσουν τις ζωές τους μέχρι τον γάμο, μια πρόταση που η Αθηνά αποδέχεται ενθουσιωδώς. Ο Μάνος υφίσταται έναν νευρικό κλονισμό και απαιτεί από τη Μαρίνα να αποχωρήσουν για λίγες ημέρες από τη Μάνη, επιδιώκοντας ανάκτηση της ηρεμίας τους.

Ταυτόχρονα, η Βασιλική αρχίζει να αντιλαμβάνεται σταδιακά την απώλεια του Φίλιππου και το αντιμετωπίζει με απόλυτη ψυχραιμία. Από την άλλη πλευρά, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη την πρόθεσή του να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο μετά το διαζύγιο του με την Ασπασία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ