Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 148 – Γίνεται μοναχή

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 148 – Ο Παρασκευάς επισκέπτεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, προσπαθώντας να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Ωστόσο, η Χάιδω δεν αναθεωρεί την απόφασή της. Αντιθέτως, εκφράζει την απόφασή της να μονάσει οριστικά και να απαρνηθεί τον κόσμο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 148 – Γίνεται μοναχή

Αποφασισμένη, απευθύνεται στην ηγουμένη, ερωτώντας για τις προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή. Έχει αποφασίσει να παραμείνει στο μοναστήρι για πάντα και επιδιώκει να μάθει τα αναγκαία βήματα για αυτό. Η ηγουμένη, σοβαρή και επιεικής, εξηγεί τη διαδικασία και τις υποχρεώσεις μιας μόνιμης μοναχής. Ακούει προσεκτικά και δέχεται τις προϋποθέσεις με σοβαρότητα και αφοσίωση. Καθώς η συνομιλία προχωρά, η απόφασή της να παραμείνει στο μοναστήρι φαίνεται πιο σταθερή και αποφασιστική.

Μετά από αυτήν τη συνάντηση, η Χάιδω αποφασίζει να ξεκινήσει τη διαδικασία για να γίνει μόνιμη μοναχή, έτοιμη να αφήσει πίσω της τον έξω κόσμο και να αφοσιωθεί στην πνευματική της ηρεμία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ