Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 147 – Ο Ισίδωρος επιστρέφει

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 147 – Ο Ισίδωρος επιστρέφει από το Λονδίνο για να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων που έχουν προκύψει εν απουσία του. Μετά την πληροφορία για τον τραυματισμό της Αμαλίας λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς του Μάνου και τη σύλληψή του για ξυλοδαρμό, ο Ισίδωρος αντιδρά με αυστηρότητα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 147 – Ο Ισίδωρος επιστρέφει

Παρά τις προειδοποιήσεις του, ο γιος του συνεχίζει να χρησιμοποιεί αμφεταμίνες και παρουσιάζει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Παράλληλα, η Ισμήνη προχωρά στη διαδικασία πώλησης της επιχείρησής της και ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο την πρόθεσή της να ανοίξει ένα κέντρο αισθητικής. Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο για τις ενέργειες της φουρνάρισσας, χήρας του Τάσου, και αυτός αναλαμβάνει να ερευνήσει το θέμα.

Ωστόσο, η Ειρήνη εκνευρίζεται από την παρουσία της νέας αρραβωνιαστικιάς του πατέρα της, Ελένης, δικηγόρου από την Καλαμάτα, και πιέζει την Ασπασία να αντιμετωπίσει την κατάσταση και να λάβει τα μέτρα της απέναντι στην αντίζηλο της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ