Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 146, 147, 148, 149, 150

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 146, 147, 148, 149, 150 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 146, 147, 148, 149, 150

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 146

H Αντωνία μαθαίνει ότι η Ισμήνη πουλάει την επιχείρησή της και γίνεται έξω φρενών. Αργότερα, λέει τα νέα στην Αλκμήνη, η οποία αδιαφορεί για το θέμα, καθώς έχει αποφασίσει να μείνει στη Μάνη και να παντρευτεί τον Ορέστη. Αγνοώντας τις βαθύτερες σκέψεις της, η Αντωνία ελπίζει ότι κάποια στιγμή θα γίνουν ξανά ζευγάρι. Η αποκάλυψη, όμως, ότι εκείνη σκοπεύει να παντρευτεί τον Ορέστη, βγάζει εκτός εαυτού την Αντωνία, η οποία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλια που νιώθει αλλά και το γεγονός ότι η Αλκμήνη την έχει απορρίψει οριστικά. Με μίσος και μανία δολοφονεί τη γυναίκα που έχει αγαπήσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στη ζωή της, γράφοντας το θλιβερότερο επίλογο σε ένα μεγάλο έρωτα. Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας αναστατώνουν τους πάντες στη Μάνη. Ο Ορέστης νιώθει διαλυμένος. Βασανίζεται από τύψεις γιατί δεν κατάφερε να προλάβει το φονικό και να τη σώσει. Δεν μπορεί να σταθεί στιγμή πουθενά στην Αρεόπολη και αποφασίζει να φύγει από κει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πουλάει την επιχείρησή του και επιστρέφει ράκος στην Αθήνα, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 147

Ο Ισίδωρος γυρίζει από το Λονδίνο. Μαθαίνει για τον τραυματισμό της Αμαλίας, μετά την επιθετική συμπεριφορά του Μάνου και τη σύλληψή του για τον ξυλοδαρμό ενός άντρα και πολύ εκνευρισμένος του κάνει αυστηρές συστάσεις. Παρ’ όλα αυτά, ο γιος του, καθώς συνεχίζει τη χρήση αμφεταμινών, εξακολουθεί να φέρεται αλλοπρόσαλλα. Παράλληλα, η Ισμήνη κινεί τις διαδικασίες για να πουλήσει την επιχείρησή της και ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα ανοίξει κέντρο αισθητικής. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Κουράκο για τις κινήσεις της φουρνάρισσας, της χήρας του Τάσου, οπότε εκείνος αναλαμβάνει να το διερευνήσει. Η Ειρήνη, από την εκνευρίζεται από την παρουσία της νέας αρραβωνιαστικιάς του πατέρα της, Ελένης, της δικηγόρου από την Καλαμάτα, και πιέζει την Ασπασία να λάβει τα μέτρα της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 148

Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς επισκέπτεται τη Χάιδω στο μοναστήρι, ωστόσο δεν καταφέρνει να της αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει σπίτι της. Δείχνει αποφασισμένη να μονάσει και να απαρνηθεί για πάντα τα εγκόσμια. Μάλιστα, ρωτά την ηγουμένη ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να γίνει μόνιμη μοναχή και να μείνει για πάντα στο μοναστήρι.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 149

Η Αθηνά και ο Τζον ζητούν από τον Ισίδωρο να τους βρει διαθέσιμη ημερομηνία, για να παντρευτούν στο δημαρχείο στα τέλη Ιουνίου, ενώ η άγρια συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται σε τέτοιο βαθμό, που πανικοβάλλει τη γυναίκα του Μαρίνα, με ένα έντονο ξέσπασμά του. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Υπό την επίμονη πίεση του Παρασκευά, ο Μιλτιάδης παραδέχεται επιτέλους ότι είναι κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, αλλά δεν σκοπεύει να της το ομολογήσει. Την ίδια ώρα, η Αφροδίτη μπαίνει στην ταβέρνα και πιάνει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε τρυφερό τετ α τετ. Κεραυνοβολημένη, συνειδητοποιεί ότι ο άντρας της και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 150

Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα τον Χρήστο με την Αριάδνη της και η Αριάδνη είναι ερωτευμένοι. Η Αρετή αρχίζει να απελπίζεται, θεωρώντας δεδομένη την παραμονή της στη φυλακή, ενώ ο Κουράκος συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεσή της. Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι το γάμο κι εκείνη δέχεται. Ο Μάνος παθαίνει νευρικό κλονισμό κι απαιτεί από τη Μαρίνα να φύγουν για μερικές ημέρες από τη Μάνη, ενώ η Βασιλική δείχνει να συνειδητοποιεί σιγά σιγά την απώλεια του Φίλιππου. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι έχει σκοπό να παντρευτεί τη νέα του σύντροφο, μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου του με την Ασπασία.
Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  151, 152, 153, 154, 155

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 146Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 147Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 148Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 149Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 150Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια