Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 145 – Ο Δημοσθένης τρώει το δόλωμα

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 145 – Η Κούλα κατασκευάζει ένα σχέδιο για τον Δημοσθένη, δημιουργώντας ένα ολόκληρο σκηνικό έξω από το σπίτι του προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 145 – Ο Δημοσθένης τρώει το δόλωμα

Τελικά, συμφωνεί με τον Δημοσθένη σε μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με στόχο να πείσει την Ασπασία να επιστρέψει κοντά του. Ο Δημοσθένης, για να πιέσει τα πράγματα, αποκαλύπτει στην Ειρήνη τη νέα του σχέση με την Ελένη (Έλενα Δημητρίου), μία δικηγόρο από την Καλαμάτα. Η παρουσία της Ελένης δημιουργεί αναταραχή στην Ειρήνη, η οποία τρέχει να ειδοποιήσει τη μητέρα της.

Η Ασπασία, όμως, δεν δείχνει ενδιαφέρον, αντίθετα πιέζει την Κούλα να της αποκαλύψει για τις προηγούμενες ζωές και τη μετενσάρκωση. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην Ειρήνη ότι η νέα του σύντροφος θα μετακομίσει στο σπίτι τους, περιμένοντας την αντίδραση της Ασπασίας, στην οποία η Κούλα προσπαθεί να προκαλέσει εντάσεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ