Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 144 – Η Βασιλική παίρνει τα ηνία

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 144 – Η Χάιδω ασχολείται με το μποστάνι της μονής, αποδεικνύοντας πως δεν έχει καμία διάθεση να επιστρέψει στα εγκόσμια. Η Ιουλία μπαίνει στον μήνα της, ενώ ο Στάθης αισθάνεται στενοχωρημένος που δεν μπορεί να είναι κοντά της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 144 – Η Βασιλική παίρνει τα ηνία

Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση και να ασχοληθεί με τη δουλειά, κυρίως για το καλό του παιδιού της. Έτσι, κάνει επικεφαλής εμφάνιση στον πορτοκαλεώνα, αποφασισμένη να ασχοληθεί στο εξής με την οικογενειακή περιουσία. Η Μαργαρίτα συναντά μια γυναίκα που της παρέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την υπόθεση της Αρετής. Κι ενώ ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω, εκείνη ανοίγει την καρδιά της στην ηγουμένη, αναζητώντας απαντήσεις στα ερωτήματα που την ταλαιπωρούν.

Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος επισκέπτεται το μοναστήρι και προσπαθεί να πείσει τη Χάιδω να επιστρέψει, αλλά δεν λαμβάνει την απάντηση που επιθυμεί. Η Θεοδώρα, στο μεταξύ, συνεχίζει να καταναλώνει αλκοόλ και η Άννα της απειλεί με τηλεγράφημα ότι, αν δεν σταματήσει να πίνει, θα την διώξει από το σπίτι. Ταυτόχρονα, η Ισμήνη βρίσκει αγοραστή για την επιχείρησή της, ενώ η Αριάδνη επιστρέφει στην εργασία της και η σχέση μεταξύ της και του Χρήστου αναζωπυρώνεται.

Όταν ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Αριάδνη να φύγει από την ταβέρνα, εκείνη αρνείται. Έτσι, της αποστέλλει τηλεγράφημα ότι αν ξανασυνδεθεί με τον Χρήστο, θα αντιμετωπίσει την αποφασιστικότητά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ