Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 143 – Ο Μάνος παραδέχεται την ενοχή του

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 143 – Η Αθηνά και ο Τζον ενημερώνουν τη Φιλιώ ότι σκοπεύουν να παντρευτούν τον επόμενο Ιούνιο. Η αντίδρασή της τους εκπλήσσει, καθώς φαίνεται πως έχει αποδεχθεί τη νέα αυτή πραγματικότητα στη ζωή της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 143 – Ο Μάνος παραδέχεται την ενοχή του

Στη συνέχεια, επισκέπτονται απρόσμενα τη Μαρία στο Σούνιο και της ανακοινώνουν τα σχέδιά τους για τον γάμο. Ο Μάνος αναγκάζεται να παραδεχθεί στη Μαρίνα ότι φέρει ευθύνη για τον τραυματισμό της Αμαλίας, παρουσιάζοντάς της μια διαφορετική εκδοχή του συμβάντος απ’ ό,τι έχει αφηγηθεί η Αμαλία στον Ισίδωρο. Παράλληλα, τηλεφωνεί στη Χάιδω ο Παρασκευάς, η οποία επιβεβαιώνει ότι έχει καταφύγει σε μοναστήρι. Καθώς παρατείνεται η παραμονή της εκεί, ο Λυκούργος ανησυχεί ότι ενδέχεται να μην επιστρέψει.

Η Ισμήνη αναλαμβάνει να συνδράμει τον πατέρα της, ενώ ο Παρασκευάς και ο Μιλτιάδης προσπαθούν να βοηθήσουν τη Βασιλική με το μωρό. Παράλληλα, η Άννα συμφωνεί να φιλοξενήσει τη Θεοδώρα, υπό την προϋπόθεση ότι θα σταματήσει να πίνει και να επιδείξει προσπάθεια να ανασυγκροτήσει τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ