Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 142 – Η Χάιδω κλείνεται στο μοναστήρι

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 142 – Παρά τις αντιρρήσεις του Στάθη, η Χάιδω παίρνει το αυτοκινήτο της και εξαφανίζεται από το προσκήνιο. Αφήνοντας πίσω της τις ανησυχίες του, καταφθάνει σε ένα μοναστήρι και, κλαίγοντας, ζητά από την ηγουμένη να τη φιλοξενήσουν εκεί. Η ηγουμένη, ανταποκρινόμενη θερμά, την υποδέχεται.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 142 – Η Χάιδω κλείνεται στο μοναστήρι

Η Χάιδω, αναζητώντας ησυχία και θρησκευτική παρηγοριά, αποφασίζει να παραμείνει στο μοναστήρι για λίγες ημέρες. Οι τύψεις για τον ρόλο της στη δολοφονία του παιδιού της την πνίγουν, και επιζητά την παρηγοριά και την εξιλέωση μέσω της προσευχής. Αργότερα, αφού βρει λίγη γαλήνη, ενημερώνει τον Λυκούργο ότι είναι καλά, μεταφέροντας επίσης την είδηση στους υπόλοιπους. Η εξαφάνισή της είχε προκαλέσει ανησυχία σε όλους. Ταυτόχρονα, ο Παρασκευάς προσπαθεί να απομακρύνει από το μυαλό της Ειρήνης τις σκέψεις για τον γάμο.

Ο Μάνος βιώνει τη σύλληψή του για τον ξυλοδαρμό ενός άντρα που παρενοχλούσε τη Μαρίνα, ενώ η Αμαλία ενημερώνει τον Ισίδωρο για την επίθεση που δέχτηκε, προκαλώντας του οργή. Η Μαρίνα, αντιμετωπίζοντας το γεγονός ότι η Αμαλία δεν παραδέχτηκε την ευθύνη της για το γεγονός στο δημαρχείο, απαιτεί να μάθει την αλήθεια από τον Μάνο. Την ίδια στιγμή, η Κούλα αναλαμβάνει να αναβαθμίσει το μαγαζί της Αρετής, ενώ αυτή υποδέχεται μια νέα κρατούμενη στο κελί της. Ο Λυκούργος και ο Στάθης, ανησυχώντας, προσπαθούν να εξακριβώσουν από τα λόγια της Χάιδως εάν η επιλογή της να πάει σε ένα μοναστήρι αποτελεί μόνιμη απόφαση ή απλώς μια προσωρινή λύση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ