Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 140 – Η Αρετή σε αδιέξοδο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 140 – Η Κούλα πλησιάζει στην ημέρα της αποφυλάκισής της, ενώ η Αρετή αντιμετωπίζει τον φόβο της μοναξιάς.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 140 – Η Αρετή σε αδιέξοδο

Η Μαργαρίτα, σκεπτόμενη πως η χήρα του Τάσου θα βοηθήσει στην αθώωσή της, αναλαμβάνει να την παρακολουθήσει. Με την αποφυλάκισή της, η Κούλα ονειρεύεται τη νέα ζωή της με την Αρετή. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει την σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να μάθει με ποιον είναι η κόρη του. Ο Μάνος συνεχίζει την παράξενη συμπεριφορά του, με την Αμαλία να ανακαλύπτει τη χρήση αμφεταμινών.

Παράλληλα, η Χάιδω απομονώνεται, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να σηκωθεί για το χατιρι της κόρη της. Ο Παρασκευάς αναλαμβάνει οτο ρόλο του προστάτη της οικογένειας και πιέζει τις γυναίκες να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Ταυτόχρονα, Δημοσθένης προσπαθεί να μάθει για τη σχέση της Ειρήνης, αλλά η Ασπασία τον συμβουλεύει να μην το μάθει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ