Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 139 – Νεκρός Ο Βαφέας

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 139 – Ο Βαφέας και ο συνεργός του, ο Παράς, συλλαμβάνονται και ο αστυνομικός Κουράκος τους ανακρίνει. Αρχικά, ο Παράς αποκαλύπτει στον αστυνομικό τον τρόπο που επιτέθηκαν στον Φίλιππο. Αντίθετα, ο Βαφέας αντιδρά με αποφασιστικότητα και καταφέρνει να αρπάξει το όπλο του Στράτου, ξεφεύγοντας έτσι η κατάσταση από τον έλεγχο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 139 – Νεκρός Ο Βαφέας

Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα προσφέρει ανακούφιση στον Λυκούργο, ο οποίος τον θεωρεί ένα είδος δικαίωσης. Ωστόσο, η Χάιδω εξακολουθεί να αισθάνεται ένοχη για τον χαμό του γιου της. Την ίδια στιγμή, ο Τζον και η Φιλιώ ενώνουν τις ζωές τους, προχωρώντας προς τον γάμο τους που είναι προγραμματισμένος για τα τέλη Ιουνίου. Παράλληλα, η Ισμήνη αποφασίζει να πουλήσει την επιχείρησή της, ενώ η Αφροδίτη συνεχίζει να πηγαίνει συχνά στην ταβέρνα μετά την εργασία της στο ιατρείο, όπου βοηθάει τον Χρήστο.

Παράλληλα, η Θεοδώρα, αντίθετα, συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το ποτό, αν και ο Μιλτιάδης την πιέζει να εγκαταλείψει αυτή την επιβλαβή συνήθεια εκείνη δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ