Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 138 – Μάνος – Αμαλία σε ρήξη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 138 – Ο Μάνος και η Αμαλία αντιμετωπίζουν έντονη ένταση καθώς ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Λονδίνο. Η Μαρίνα, θυμωμένη με τον Μάνο για την επίθεσή του στην Αμαλία, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 138 – Μάνος – Αμαλία σε ρήξη

Παρά ταύτα, η Αμαλία προχωράει στο επόμενο βήμα του σχεδίου της για να τον κρατήσει στο χέρι. Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Μαργαρίτα για τη φιλοξενία της Θεοδώρας, κάτι που την καθησύχασε κάπως. Στο σπίτι της Χάιδως, ωστόσο, η θλίψη και ο πόνος συνεχίζονται ακάματοι. Παρά τις προσπάθειες των Λυκούργου, Στάθη, Μαργαρίτας και Μιλτιάδη, η Χάιδω αρνείται να αποχωρήσει από το κρεβάτι της.

Η Βασιλική βρίσκει συνεχή στήριξη στο πρόσωπο της Αριάδνης και του Παρασκευά. Κάθε προσπάθεια συμφιλίωσης ή αντιμετώπισης των προβλημάτων φαίνεται να φέρνει μια νέα πτυχή στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ