Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 137 – Η Χάιδω αυτοκτονεί

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 137 – Όλοι συγκλονίζονται στην κηδεία του Φίλιππου και ανησυχούν για το μέλλον. Στη συνέχεια, πηγαίνουν για καφέ της παρηγοριάς στοκαφενείο του Πότη, αλλά η χαροκαμένη μάνα δεν τους ακολουθεί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 137 – Η Χάιδω αυτοκτονεί

Ο Λυκούργος νιώθει πως κάτι είναι λάθος. Αποφασίζει να πάρει το αυτοκίνητο και, οδηγώντας ακούραστα, φτάνει στο σπίτι της. Βρίσκει τη Χάιδω να έχει καταναλώσει χάπια και αναίσθητη. Την προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και τη σώζει. Ο Κουράκος, από την πλευρά του, ανακρίνει τον Βαφέα, καθώς όλες οι υποψίες εστιάζονται πάνω του. Η χήρα Βασιλική είναι ανίκητη από τον πόνο που βιώνει, έχοντας δίπλα της την ετεροθαλή αδελφή της Αριάδνη και τον πατέρα της Στάθη, που προσπαθούν να την παρηγορήσουν και να τη στηρίξουν.

Η Αρετή, παρά τη φυλάκισή της, δεν έχει ενημέρωση για τα τελευταία γεγονότα και αναρωτιέται πού έχουν εξαφανιστεί όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της, ο Λυκούργος. Ο Τζον προσπαθεί να καθησυχάσει τις φοβίες της Φιλιώς, μοιράζοντας μαζί της τα παιδικά του ταξίδια. Η Θεοδώρα επιστρέφει μεθυσμένη στο σπίτι για μια ακόμα φορά και η Μαργαρίτα της κλείνει την πόρτα. Όταν η Χρυσούλα επισκέπτεται τον τόπο του θανάτου, μεταφέρει στην Αρετή τα λυπηρά νέα για τον Φίλιππο. Εκείνη σπαράζει στο κλάμα, σκεπτόμενη την κόρη της και τη Χάιδω.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ