Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 136 – Η Χάιδω θάβει το παιδί της

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 136 – Ο Βαφέας δολοφονεί τον Φίλιππο, σκορπίζοντας θλίψη στον σε όλη την Μάνη. Η Χάιδω, η οποία έχει ήδη χάσει το ένα παιδί της, θάβει τώρα και το δεύτερο, ενώ η Βασιλική, πλήγωμένη για τον άνδρα της, μοιράζεται τον πόνο της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 136 – Η Χάιδω θάβει το παιδί της

Η Ειρήνη, αποχαιρετώντας τον αδελφό της, πρέπει να αντιμετωπίσει τον απώλεια του δεύτερου αδελφού της. Η Χάιδω, δαμασμένη από τις τύψεις, επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Κουράκος συλλαμβάνει τους δολοφόνους, ωστόσο ο Βαφέας, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αρπάζει το όπλο του Στράτου και σκοτώνεται. Η είδηση του θανάτου του Φίλιππου προκαλεί σοκ σε όλους. Το πένθος για το νέο θύμα του Βαφέα είναι βαρύ. Όλοι συγκεντρώνονται για να παραστούν στην αγρυπνία στο σπίτι της Χάιδως, η οποία, βυθισμένη στην θλίψη, θρηνεί τον χαμένο γιο της.

Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι για να βρει τη Μαργαρίτα λιπόθυμη από το αλκοόλ. Από την άλλη, η Αθηνά και ο Τζον σχεδιάζουν το μέλλον τους, ενώ η Φιλιώ δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό. Ο Χρήστος αποφασίζει να ικανοποιήσει τη Χρυσούλα, προσφέροντάς της την αύξηση που ζήτησε, και η αντίδρασή της τον επιβραβεύει, καθιστώντας τον μόνιμο στην ταβέρνα. Στο μεταξύ, η Αρετή αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς συνειδητοποιεί την πιθανότητα να καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ