Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 133 – Αμαλία – Μαργαρίτα σε ρήξη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 133 – Η Αμαλία αρνείται να παραδεχτεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει ως βοηθό στην εταιρία της οικογένειας. Απειλεί την Μαργαρίτα έμμεσα, υπογραμμίζοντας τη θέση της ως σύζυγος του ιδιοκτήτη της εταιρίας.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 133 – Αμαλία – Μαργαρίτα σε ρήξη

Ταυτόχρονα, ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι το κινητό του Φίλιππου δεν εντοπίζεται. Οι έρευνες για τον εξαφανισμένο Φίλιππο παραμένουν άκαρπες, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στην οικογένεια. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον, αλλά η αγωνία για τον Φίλιππο δεν τους αφήνει ησυχία. Ανησυχούν για το ενδεχόμενο κάποιου δυσάρεστου γεγονότος. Η Χάιδω αναλογίζεται το ενδεχόμενο εκδίκησης από τον Βαφέα και τρέμουν τα πόδια της.

Ο Στάθης και η Αριάδνη προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία αντιμετωπίζουν τον φόβο της απώλειας ενός ακόμα αγαπημένου προσώπου, μετά τον χαμό του Κίμωνα πριν έναν χρόνο. Καθώς η νύχτα φεύγει, ο Κουράκος συγκεντρώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να εξερευνήσουν κάθε γωνιά της Μάνης, ελπίζοντας να βρουν ίχνη του Φίλιππου.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ