Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 131, 132, 133, 134, 135

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 131, 132, 133, 134, 135 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 131, 132, 133, 134, 135

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 131

Ο Δημοσθένης εξαντλεί κάθε τρόπο για να πείσει την Ασπασία να τον δεχτεί στο σπίτι τους, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Χρησιμοποιεί ένα ακόμη κόλπο, κάνοντας πως έχει βρει ερωμένη και πείθοντας την κόρη του Ειρήνη γι’ αυτό, με σκοπό να προκαλέσει τη ζήλια της Ασπασίας, που δεν δείχνει να συγκινείται από την «αντίζηλο». Το κεφάλαιο «Δημοσθένης» έχει κλείσει οριστικά στη ζωή της. Η Βασιλική και ο Φίλιππος κάνουν μια κουβέντα για το μέλλον του γάμου τους κι εκείνη μένει άναυδη με τη μεταστροφή του, καθώς δεν είναι καθόλου. αρνητικός στο ενδεχόμενο να πάρουν διαζύγιο. Η Αρετή προτείνει στην Κούλα να μείνει στο σπίτι της όταν αποφυλακιστεί, ενώ ο Ορέστης αποφασίζει να φιλοξενήσει την Αλκμήνη μέχρι να ορθοποδήσει. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος πιέζει τον Χρήστο να απολύσει την Αριάδνη από την ταβέρνα, προσπαθώντας να βοηθήσει τον Στάθη, που έχει θυμώσει πολύ με την κόρη του, αλλά εκείνος δεν δέχεται.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 132

Ο Φίλιππος έχει πάρει το αμάξι του και λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να ανησυχεί την οικογένειά του, καθώς δεν έχει πει σε κανέναν πού σκόπευε να πάει, Ο Λυκούργος προσπαθεί να καθησυχάσει τη Χάιδω και τη Βασιλική, λέγοντάς τους ότι έφυγε επίτηδες χωρίς να ενημερώσει κανέναν, γιατί ήθελε να απομονωθεί και να σκεφτεί τι ακριβώς θέλει να κάνει στη ζωή του. Την ίδια ώρα, μία ξαφνική αιμορραγία ταράζει την Ιουλία και ο Στάθης αγωνιά, καθώς αισθάνεται ανήμπορος να τη βοηθήσει, αφού αυτή βρίσκεται στο σπίτι της στην Κηφισιά και αυτός στην Αρεόπόλη. Η Ισμήνη απαντά στο εξώδικο και ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία γραπτώς ότι λύεται η συνεργασία τους, ενώ του ταυτόχρονα τους καταβάλλει και την αποζημίωση απόλυσης. Η ακραία αυτή εξέλιξη της σοκάρει. Αργότερα, πηγαίνουν στο σπίτι της Ισμήνης για να ζητήσουν συγγνώμη για το εξώδικο που της έστειλαν και τις απειλές τους. αλλά η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει και ο Κωνσταντίνος, εξοργισμένος, τις πετάει έξω.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 133

Η Αμαλία δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι η Μαργαρίτα δεν τη θέλει για βοηθό στην εταιρία της οικογένειας και την προειδοποιεί ότι έχει σκοπό να επιβάλει την επιθυμία της, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, απειλώντας την έμμεσα, καθώς αυτή είναι η γυναίκα του ιδιοκτήτη, ενώ η γεωπόνος υπάλληλος. Στο μεταξύ, ο Κουράκος ενημερώνει τη Χάιδω και την υπόλοιπη οικογένεια ότι το κινητό του Φίλιππου δεν μπορεί να εντοπιστεί και τα πράγματα παίρνουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια. Για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα, ο Φίλιππος είναι εξαφανισμένος και οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν άκαρπες. Η Χάιδω, η Βασιλική και ο Λυκούργος προσπαθούν να δώσουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, αλλά οι κακές σκέψεις δεν βγαίνουν από το μυαλό τους. Αγωνιούν πως κάτι κακό του έχει συμβεί. Η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται την πιθανότητα του γδικιωμού από την πλευρά του Βαφέα και της κόβονται τα γόνατα… Ο Στάθης και η Αριάδνη είναι συνέχεια δίπλα στη Βασιλική και προσπαθούν να την καθησυχάσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν. Ο Δημοσθένης με την Ασπασία η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί πως, ένα χρόνο μετά το θάνατο του Κίμωνα, μπορεί να χάσει έναν ακόμα αδελφό. Όταν πια ξημερώνει, ο Κουράκος οργανώνει ομάδες έρευνας με αστυνομικούς και εθελοντές για να ψάξουν σε όλη τη Μάνη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 134

Έπειτα από πολλές ώρες, εντοπίζεται το αυτοκίνητο του Φίλιππου καμένο, προκαλώντας τρόμο για το τι του έχει συμβεί, καθώς ο ίδιος παραμένει εξαφανισμένος. Τόσο ο Κουράκος όσο και ο Λυκούργος αρχίζουν να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια, που όμως αποφεύγουν να μοιραστούν με τη Χάιδω και τη Βασιλική, για να μην τις πανικοβάλλουν. Ταυτόχρονα, ο αστυνόμος δίνει εντολή στους υφισταμένους του να παρακολουθούν διακριτικά τον Βαφέα, πιθανολογώντας ότι έτσι θα μπορέσουν να εντοπίσουν τον Φίλιππο, αν η εξαφάνισή του είναι δουλειά του, με σκοπό το γδικιωμό. Η Αθηνά δέχεται μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Τζον. Η επιστροφή του στην Αμερική, αλλά και η «εξαφάνισή» του, από κάθε επικοινωνία μαζί της, δεν προμήνυαν τίποτε καλό για τη σχέση τους. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Ο Τζον ανακοινώνει στην Αθηνά ότι γύρισε στη Μάνη για να εγκατασταθεί μόνιμα και να μείνουν για πάντα μαζί, καθώς σκοπεύει να την παντρευτεί, αν φυσικά δεν έχει και η ίδια αντίρρηση, κάνοντάς τη να πετάει από χαρά. Μόνο μελανό σημείο στην ευτυχία της, η Φιλιώ, που δεν φαίνεται να χαίρεται καθόλου με αυτή την εξέλιξη και το ενδεχόμενο να μπει τρίτος άνθρωπος στο σπίτι τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 135

Η Αρετή παραξενεύεται όταν συνειδητοποιεί ότι οι δικοί της άνθρωποι έχουν μέρες να πάνε στο επισκεπτήριο, ενώ τους τηλεφωνεί και δεν απαντούν. Ανησυχεί πολύ για την «εξαφάνισης της κόρης της και αναρωτιέται τι μπορεί να έχει συμβεί. Η Μαργαρίτα επιστρέφει στο σπίτι και, με θλίψη, συνειδητοποιεί ότι η Θεοδώρα συνεχίζει να πίνει. Η Αφροδίτη «λαδώνει» τη Χρυσούλα, προκειμένου να γυρίσει στην ταβέρνα και να βοηθήσει τον Χρήστο. Ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να παρηγορήσουν τη Βασιλική και τη Χάιδω, δίνοντάς τους ελπίδες, αλλά αγωνιούν κι αυτοί ότι μπορεί να έχουν συμβεί τα χειρότερα. Παράλληλα, η Αντωνία με την Αλκμήνη πιάνονται για μία ακόμη φορά στα χέρια και ο Κωνσταντίνος τις συμβουλεύει να φύγουν από το χωριό όσο είναι καιρός, ενώ ο εθισμός του Μάνου στις αμφεταμίνες μεγαλώνει. Το Λιμενικό ειδοποιεί τον Κουράκο πως βρέθηκε πτώμα νεαρού άντρα σε βραχονησίδα και ο αστυνόμος αναγκάζεται να καλέσει την οικογένεια Στεφανέα για αναγνώριση. Η Χάιδω έρχεται αντιμέτωπη με την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της… Την ίδια ώρα, ακόμα ένα στοιχείο βάζει τον Βαφέα στο κάδρο των υπόπτων, σχέση τους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  136, 137, 138, 139, 140

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 131Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 132Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 133Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 134Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 135Η Γη της Ελιάς επεισόδια