Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 129 – Σέρνουν την Ισμήνη στο δικαστήριο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 129 – Η Μαργαρίτα απογοητεύεται από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας, οπότε μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες. Η Αλκμήνη και η Αντωνία αποφασίζουν να στείλουν εξώδικο στην Ισμήνη, ενώ προσπαθούν να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 129 – Σέρνουν την Ισμήνη στο δικαστήριο

Η Αλκμήνη βρίσκει καταφύγιο για ακόμα ένα βράδυ στο σπίτι του Ορέστη, καθώς δεν έχει πού να μείνει, ενώ ο Δημοσθένης προσπαθεί να ξαναφέρει κοντά του την Ασπασία, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο. Η ψηφοφορία για την ετυμηγορία της Χάιδως ξεκινάει και ο πρώτος ένορκος την κρίνει ένοχη. Η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές της με την Αφροδίτη, καθώς και το γεγονός ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην ταβέρνα. Ωστόσο, ο Στάθης τα μαθαίνει και εξοργίζεται.

Η Άννα και ο Πότης προσπαθούν να αναζωογονήσουν την ερωτική τους ζωή. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία ότι η συνεργασία τους με την Ισμήνη έληξε, αλλά αυτές απειλούν να την καταγγείλουν δικαστικά. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή και εκείνη της αποκαλύπτει τα πάντα για την σύζυγό του φούρναρη και τις υποψίες της. Καθώς επιστρέφει, η Μαργαρίτα παρατηρεί τη φουρνάρισσα σε ύποπτη συνάντηση με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και συνδέει τα κομμάτια του παζλ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ