Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 128 – Ο εισαγγελέας στριμώχνει την Χάιδω

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 128 – Ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να υποστηρίξει την Ισμήνη μετά τις απολύσεις της Αλκμήνης και της Αντωνίας καθώς ο Λυκούργος, εμπλέκεται στη δίκη της Χάιδως, αφήνοντας την Ισμήνη σε ανάγκη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 128 – Ο εισαγγελέας στριμώχνει την Χάιδω

Η Αλκμήνη, αισθανόμενη απορριφθείσα, καταφεύγει στο σπίτι του Ορέστη. Παράλληλα, η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη την κρίση του γάμου της με τον Φίλιππο, ανακαλύπτοντας παράλληλα την έλξη της προς τον Χρήστο. Η Κούλα συνεχίζει να αναζητά πληροφορίες από την Αρετή για την κοινωνική και οικονομική της κατάσταση. Στο δικαστήριο, ο εισαγγελέας αναλύει την υπόθεση της Χάιδως, ζητώντας την κήρυξή της ένοχης για φόνο εκ προμελέτης. Η αγόρευσή του προκαλεί ανησυχία σε όλους. Παρά τις διαφωνίες τους, η Αντωνία και η Αλκμήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν την Ισμήνη.

Η ψυχολόγος απορρίπτει τον Πότη λόγω έλλειψης κατανόησης. Η Ασπασία αποκαλύπτει στον Παρασκευά ότι η Ειρήνη σχεδιάζει οικογένεια, πιέζοντάς τον να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Χορηγεί χρήματα στην Κούλα για να τη βοηθήσει απέναντι στην Αρετή. Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι μεθυσμένη, αλλά η Μαργαρίτα δεν ανέχεται άλλο την κατάσταση. Η δίκη της Χάιδως φτάνει στο τέλος της με τις αγορεύσεις των δικηγόρων. Η Βασιλική και η Αριάδνη συναντούν τον Στάθη, ανακαλύπτοντας κάτι που τις αναστατώνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ