Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 127 – Η Χάιδω απολογείται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 127 – Η Χάιδω αντιμετωπίζει την προσεχή της απολογία με μεγάλη αγωνία. Το γεγονός ότι πυροβόλησε τον Σωτήρη Βαφέα, τη στιγμή που εκείνος ετοιμαζόταν να εκτελέσει τον Φίλιππο, τον αγαπημένο της, την ταλαιπωρεί βαθιά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 127 – Η Χάιδω απολογείται

Παρά την ανησυχία της, η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αποσύρει την υπεράσπιση της Αρετής, αν και η συμπεριφορά της προς αυτόν ήταν απαράδεκτη. Η προσέγγιση μεταξύ της Βασιλικής και της Αριάδνης αναζωογονεί τον Στάθη και την Ιουλία. Παράλληλα, η Κούλα ανακαλύπτει ένα ακόμα ψέμα: η υποτιθέμενη ανάγκη βοήθειας της Αρετής στη φυλακή, ενώ ζητάει περισσότερα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει υπέρ της Χάιδως στο δικαστήριο, αλλά συναντά δυσκολίες από τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής.

Η απολογία της Χάιδως είναι συγκλονιστική. Αφηγείται τα γεγονότα της ημέρας που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες με βαθιά συγκίνηση. Δηλώνει πως πυροβόλησε για να σώσει τον Φίλιππο από βέβαιο θάνατο. Παράλληλα, η Αντωνία και η Αλκμήνη εμπλέκονται σε έναν άγριο καυγά, παρουσία της Ισμήνης, που αποφασίζει να τις απολύσει και τις δύο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ