Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 126, 127, 128, 129, 130

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 126, 127, 128, 129, 130 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 126, 127, 128, 129, 130

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 126

O Τζον επιστρέφει στις ΗΠΑ, έχοντας εισπράξει την άρνηση της Αθηνάς να τον ακολουθήσει, εξαιτίας της Φιλιώς, που αντιδρά έντονα στην παρουσία του. Η Αθηνά, από την πλευρά της, πικραμένη για τη σκληρή απόφαση που πήρε, καθησυχάζει τη Φιλιώ πως η ιστορία με τον Τζον τελείωσε. Η Μαργαρίτα, όμως, είναι αντίθετη με την απόφασή της και την κατσαδιάζει, γιατί άφησε την αγάπη να γλιστρήσει μέσα από τις χούφτες της. Η Ειρήνη συνειδητοποιεί ότι έχει αρχίσει να αγαπάει βαθιά τον Παρασκευά και το εξομολογείται στη μητέρα της, Ασπασία. Στο μεταξύ, η προφυλακισμένη Αρετή έχει μετανιώσει για τον τρόπο με τον οποίο φέρθηκε στον Λυκούργο, απολύοντάς τον από δικηγόρο της, και ζητάει από την κόρη της Βασιλική να μεσολαβήσει, ώστε να αναλάβει εκ νέου την υπόθεσή της. Την ίδια ώρα, το δικαστήριο συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Στάθη και της Αθηνάς, που υπερασπίζονται με σθένος τη Χάιδω.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 127

Η μέρα της απολογίας της Χάιδως πλησιάζει και η αγωνία της είναι μεγάλη. Αναγκάστηκε να πυροβολήσει τον Σωτήρη Βαφέα, την ώρα που αυτός ετοιμαζόταν ν’ αδειάσει το όπλο του πάνω στο μονάκριβο για της, τον Φίλιππο: Η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να μην αφήσει την υπεράσπιση της Αρετής, παρότι η συμπεριφορά της απέναντί του ήταν απαράδεκτη. Η Βασιλική και η Αριάδνη έρχονται όλο και πιο κοντά, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον Στάθη και την Ιουλία. Η Κούλα βρίσκει ακόμα ένα ψέμα τάχα ότι χρειάζεται βοήθεια η Αρετή μέσα στη φυλακή και ζητάει κι άλλα χρήματα από την Ασπασία. Η Μαργαρίτα καταθέτει στο δικαστήριο και λέει τα καλύτερα για τη Χάιδω, αλλά, στη συνέχεια, τη στριμώχνει πολύ ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής. Ακολουθεί η απολογία της Χάιδως, όπου η κατηγορούμενη αφηγείται με συγκινητικό τρόπο όσα έγιναν την ημέρα που σκότωσε τον Σωτήρη Βαφέα στους πορτοκαλεώνες. Όπως αναφέρει, αναγκάστηκε να πυροβολήσει για να γλιτώσει τον Φίλιππο από βέβαιο θάνατο. Παράλληλα, η Αντωνία και η Αλκμήνη πλακώνονται στο ξύλο μπροστά στην Ισμήνη, η οποία αποφασίζει να απολύσει και τις δύο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 128

Ο Κωνσταντίνος, μετά την απόλυση της Αλκμήνης και της Αντωνίας, αναλαμβάνει να βοηθήσει την Ισμήνη, μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημένος από τη δίκη της Χάιδως. Η Αλκμήνη, καταρρακωμένη, φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη. Η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Αριάδνη πως ο γάμος της με τον Φίλιππο δεν πάει καλά, ενώ, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι κάτι τρέχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Χρήστο. Η Κούλα συνεχίζει να «ψαρεύει» πληροφορίες από την Αρετή για την οικονομική κατάστασή της και τον κοινωνικό κύκλο της. Στο δικαστήριο, η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για τη Χάιδω, καθώς ζητά να κηρυχθεί ένοχη για φόνο εκ προμελέτης, αφού είχε προηγούμενα με την οικογένεια Βαφέα κι επιζητούσε το γδικιωμό. Όλοι είναι ταραγμένοι και τρομερά ανήσυχοι με την αγόρευση του εισαγγελέα. Η Αντωνία και η Αλκμήνη, παρά τον καβγά τους, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη. Η ψυχολόγος, απηυδισμένη με την αδυναμία του Πότη να καταλάβει τα αυτονόητα, τον διώχνει. Η Ασπασία στριμώχνει τον Παρασκευά λέγοντάς του ότι η Ειρήνη σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά, ζητώντας του να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απέ- Η Ασπασία δίνει χρήματα στη συγκρατούμενη της Αρετής, την Κούλα, για να τη βοηθήσει ναντί της κι αν βλέπει σοβαρά το δεσμό τους. Η Θεοδώρα, για μια ακόμα φορά, γυρίζει στο σπίτι λιώμα από το ποτό, αλλά η Μαργαρίτα δεν έχει σκοπό να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση. Η δίκη της Χάιδως μπαί νει στην τελική ευθεία με τις αγο- ρεύσεις της πολιτικής αγωγής και της υπεράσπισης. Η αγόρευση του Λυκούργου κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά η μοίρα της Χάιδως κρέμεται από μία κλωστή. Η Βασιλική και η Αριάδνη κάνουν μία μεγάλη έκπληξη στον Στάθη, χωρίς όμως να ξέρουν κάτι για το παρελθόν του, το οποίο τις φέρνει σε αμηχανία.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 129

Η Μαργαρίτα, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά της Θεοδώρας, μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες. Η Αλκμήνη και η Αντωνία στέλνουν εξώδικο στην Ισμήνη. προσπαθώντας να επιστρέψουν στη δουλειά τους. Η Αλκμήνη «φορτώνε του για ακόμα ένα βράδυ στο σπίτι του Ορέστη, αφού δεν έχει πού να μείνει, ενώ ο Δημοσθένης θέλει πάση θυσία να γυρίσει η Ασπασία κοντά του και παίζει το τελευταίο του χαρτί. Η ψηφοφορία για την ετυμηγορία της Χάιδως ξεκινάει και ο πρώτος ένορκος την κρίνει ένοχη. Η Αριάδνη προσπαθεί να κρύψει από τον Στάθη τις επαφές που έχει με την Αφροδίτη, καθώς και ότι ανέλαβε χρέη μαγείρισσας στην ταβέρνα. Για κακή της τύχη, όμως, ο Στάθης το μαθαίνει και γίνεται έξαλλος. Η Άννα και ο Πότης παλεύουν να ανα θερμάνουν την ερωτική τους ζωή. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Αλκμήνη και την Αντωνία πως η συνεργασία τους με την Ισμήνη έληξε, αλλά εκείνες απειλούν να την κυνηγήσουν δικαστικά. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται την Κούλα στη φυλακή κι εκείνη της μιλά για τη γυναίκα του φούρναρη και όσα υποψιάζεται. Στο δρόμο της επιστροφής, η Μαργαρίτα βλέπει τη φουρνάρισσα σε ύποπτο ραντεβού με έναν εργάτη του πορτοκαλεώνα και ενώνει τα κομμάτια του παζλ.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 130

Η Αφροδίτη παρατηρεί ότι ο Μάνος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ακραία, παρότι οι αιματολογικές του εξετάσεις είναι καθαρές και προβληματίζεται ιδιαίτερα, ψάχνοντας να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Εκείνος, όμως, έχει φροντίσει να τους ξεγελάσει όλους, αποφεύγοντας να κάνει χρήση αμφεταμινών ένα 12ωρο πριν του πάρει αίμα η Αφροδίτη. Ο Ισίδωρος τηλεφωνεί στην Αφροδίτη και τη ρωτάει για την κατάσταση του Μάνου. Η απάντησή της θα τον θορυβήσει, καθώς είναι σίγουρη πως κάνει συστηματική χρήση ναρκωτικών ουσιών και ξέρει καλά και να το κρύβει. Υποψιάζεται ότι παίρνει αμφεταμίνες και ενημερώνει τον Ισίδωρο, ο οποίος τη ρωτάει στα ίσια αν είναι βέβαιη γι’ αυτό που του λέει. Ο Μάνος, έξαλλος με την Αφροδίτη, πηγαίνει στο ιατρείο της και μπροστά στον Χρήστο τής επιτίθεται γι’ αυτά που είπε στον Ισίδωρο περί ναρκωτικών. Στη συνέχεια, διαβεβαιώνει τον πατέρα του πως δεν έχει καμία σχέση με ουσίες, αλλά εκείνος παραμένει σκεπτικός και καχύποπτος.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  131, 132, 133, 134, 135

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 126Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 127Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 128Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 129Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 130Η Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια