Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος επεισόδιο 123 – Αριάδνη – Βασιλική συμφιλιώνονται

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος επεισόδιο 123 – Η Αριάδνη εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη διάθεση, καθώς δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον Χρήστο. Ωστόσο, μια απρόσμενη έκρηξη αγάπης από την ετεροθαλή αδελφή της αρχίζει να την κάνει να νιώθει πιο αισιόδοξη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος επεισόδιο 123 – Αριάδνη – Βασιλική συμφιλιώνονται

Η Μαργαρίτα εκτοξεύει τον θυμό της προς τη Θεοδώρα, εξηγώντας ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθειά της να σταματήσει τον αλκοολισμό της. Την ίδια στιγμή, η Κούλα αναλαμβάνει δράση και καταφέρνει να αποσπάσει 10.000 ευρώ από την Ασπασία, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα κινητό για την Αρετή στη φυλακή.

Εν τω μεταξύ, η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και ο Λυκούργος καταφέρνει να πιέσει τον Βαφέα. Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική φέρνει χαρά στον Στάθη, ενώ οι τρεις τους σχεδιάζουν να γιορτάσουν μαζί. Η Αρετή είναι γεμάτη χαρά με το καινούργιο κινητό που της παρέχει η Κούλα, καθώς πλέον μπορεί να επικοινωνεί με όποιον επιθυμεί από τη φυλακή. Εν τω μεταξύ, η έκρηξη του Μάνου λόγω των ουσιών που καταναλώνει τρομοκρατεί την Αγγελική, ενώ η Μαρίνα παραμένει έκπληκτη από τη συμπεριφορά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ