Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121, 122, 123, 124, 125

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121, 122, 123, 124, 125 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121, 122, 123, 124, 125

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Αρετή, η οποία μεταφέρεται στη φυλακή, όπου γνωρίζει την Κούλα, και εκεί αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Η Βασιλική αντιμετωπίζει με δυσκολία την κατάσταση, ενώ ο Φίλιππος φαίνεται να βρίσκει ανακούφιση στη φυλάκιση της Αρετής. Η Μαργαρίτα, με νέες πληροφορίες στα χέρια, αρχίζει να αμφισβητεί την ενοχή της Αρετής, θεωρώντας πως ίσως έγινε στόχος χωρίς λόγο. Η Αριάδνη επιστρέφει στο πατρικό της, προσπαθώντας να κρύψει τον πόνο της από τον χωρισμό, ενώ ταυτόχρονα, ο Λυκούργος εκφράζει τα παράπονά του σχετικά με την έρευνα του εμπρησμού, πιστεύοντας πως η Αρετή μπορεί να είναι αθώα.

Η πλοκή περιπλέκεται περαιτέρω με την εμφάνιση νέων χαρακτήρων και αποκαλύψεων, που ανατρέπουν τις ήδη ευαίσθητες ισορροπίες. Η Φιλιώ εξαφανίζεται, φέρνοντας νέα αναστάτωση, ενώ η αστυνομία καλείται να επέμβει. Ταυτόχρονα, οι εσωτερικές συγκρούσεις και οι προσωπικές αφηγήσεις των χαρακτήρων αποκαλύπτουν βαθύτερες αλήθειες και μυστικά, δημιουργώντας ένα δίχτυ σχέσεων, υποψιών και συναισθημάτων που καθορίζουν τις εξελίξεις. Οι διάφορες πλοκές συνδέονται μέσα από τις προσωπικές ιστορίες, τις αποκαλύψεις και τις εντάσεις που χτίζουν ένα πολύπλοκο δραματικό σκηνικό, με τη δικαιοσύνη, την αθωότητα και την εκδίκηση να αποτελούν κεντρικά θέματα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121

Ο Μάνος, εθισμένος βαριά πια, συνεχίζει να παίρνει αμφεταμίνες, ενώ όλοι αποδίδουν την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του στην κούραση. Ο Δημοσθένης λήγει με σκληρό τρόπο την υπόθεση του εκβιασμού, στέλνοντας τον εκβιαστή στον άλλο κόσμο, και επιστρέφει τα χρήματα στον Κωνσταντίνο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να φέρεται πολύ φιλικά στην Αριάδνη, καθώς δείχνει να θέλει να γίνουν φίλες, γεγονός που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση τον Χρήστο, αφού εκείνη θέλει να την καλέσει στο σπίτι τους. Η δίκη της Χάιδως ξεκινά και οι δικοί της άνθρωποι παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Παναγιώτης Βαφέας, όμως, φαίνεται ότι θα είναι ένας αρκετά δύσκολος αντίπαλος, αποφασισμένος να πετύχει την καταδίκη της για φόνο εκ προμελέτης. Παράλληλα, ο Μάνος, εκτός εαυτού, κηρύσσει τον πόλεμο στην Αμαλία, αλλά κι εκείνη δεν θα καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα, αντιδρώντας δυναμικά στις παράλογες επιθέσεις του και τη λεκτική κακοποίηση που δέχεται. Η Ασπασία επηρεάζεται από τα λόγια της Κούλας και πέφτει στην παγίδα της, Έτσι, δανείζεται χρήματα από τον Ορέστη για να της τα δώσει, χωρίς να του πει όμως την αλήθεια. Η Μαργαρίτα, από την άλλη, σιγουρεύεται ότι η Θεοδώρα το έχει ρίξει στο ποτό και αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Ο Βαφέας, στο μεταξύ, πιέζει ασφυκτικά τον Πότη και τον Μιλτιάδη, προκειμένου να μην καταθέσουν στη δίκη, αλλά εκείνοι δεν κάμπτονται. Ο Μάνος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με την Αμαλία και τη μειώνει συνεχώς και με κάθε τρόπο, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση, υπονομεύοντάς τον στον πατέρα του, ο οποίος ανησυχεί πολύ για την περίεργη συμπεριφορά του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 122

Η Αρετή αρχίζει να φοβάται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και θα καταδικαστεί για τον εμπρησμό στο φούρνο που οδήγησε στο θάνατο τον Τάσο, ενώ η κόρη της, Βασιλική, της συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο. Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και αυτή τη φορά καταθέτουν ο Φίλιππος και ο Πότης ως μάρτυρες υπεράσπισης. Την ίδια ώρα, η Αφροδίτη, αγνοώντας την αντίδραση του Χρήστου, που δεν συμφωνεί, καλεί την Αριάδνη στο σπίτι τους. για φαγητό, ενώ ο Ορέστης προσπαθεί να δείξει στην Αλκμήνη ότι δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση τους, αλλά αυτή δεν το αντιλαμβάνεται. Αργότερα, εκείνη πηγαίνει από το γυμναστήριο και τον βλέπει σε ένα παρεξηγήσιμο ενσταντανέ με την Αριάδνη, γεγονός που την κάνει έξαλλη. Ο Ισίδωρος βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καβγάδες του με την Αμαλία που ηχογράφησε η ίδια κρυφά και τον στριμώχνει, απαιτώντας να της φέρεται με σεβασμό από δω και πέρα. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του Μιλτιάδη. Όσα λέγονται φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση το συνήγορο του βαφέα, ο οποίος, για να κερδίσει χρόνο, υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου και η ακροαματική διαδικασία διακόπτεται προσωρινά. Ο Λυκούργος, όμως, ανησυχεί πολύ και εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι η θέση της Χάιδως σύμφωνα με την έκβαση της υπόθεσης είναι πολύ δύσκολη. Η σχέση του Μάνου με την Αμαλία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, εξέλιξη που εξοργίζει ακόμη περισσότερο τον Ισίδωρο, καθώς βλέπει το για και τη γυναίκα του να φτάνουν στα άκρα και να μην μπορούν να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι, ενώ οι ψυχολογικές διακυμάνσεις του Μάνου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 123

Η Αριάδνη εξακολουθεί να έχει πολύ άσχημη διάθεση, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον Χρήστο, αλλά η απρόβλεπτη επίθεση αγάπης, που θα δεχθεί από την ετεροθαλή αδελφή της, θα την κάνει να αναθαρρέψει. Η Μαργαρίτα ξεσπάει κατά της Θεοδώρας και της εξηγεί πως δεν έχει τις αντοχές να τη βοηθήσει να κόψει το αλκοόλ. Η Κούλα κινεί τις διαδικασίες και παίρνει τελικά 10.000 ευρώ από την Ασπασία, ώστε να αποκτήσει η Αρετή κινητό στη φυλακή. Παράλληλα, η δίκη της Χάιδως βρίσκεται σε εξέλιξη και ο Λυκούργος καταφέρνει και στριμώχνει τον Βαφέα. Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει πολύ ευτυχισμένο τον Στάθη και οι τρεις τους κανονίζουν να φάνε μαζί για να το γιορτάσουν. Η Αρετή είναι μέσα στην τρελή χαρά με το κινητό που της βρήκε η Κούλα, αφού πλέον μπορεί να καλέσει όποιον θέλει μέσα από το κελί. Στο μεταξύ, ένα έντονο ξέσπασμα του Μάνου λόγω των ουσιών που παίρνει τρομοκρατεί την Αγγελική, ενώ η Μαρίνα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 124

Η δίκη της Χάιδως συνεχίζεται και έρχεται η ώρα του Μάνου να καταθέσει. Στη συνέχεια, η πολιτική αγωγή παρουσιάζει ένα μάρτυρα- «έκπληξη» που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση την κατηγορούμενη. Οι εκρήξεις θυμού του Μάνου προβληματίζουν τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα, οι οποίοι ζητούν από την Αφροδίτη να το διερευνήσει ιατρικά. Στο μεταξύ, η κακή διάθεση της Φιλιώς αναγκάζει την Αθηνά να ζητήσει από τον Τζον να χωρίσουν και αυτός, μη έχοντας άλλη επιλογή, το δέχεται. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, πολιορκεί την Ασπασία για να γυρίσει στο σπίτι και να γίνουν ξανά κανονική οικογένεια, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Η Αρετή ξεσπάει τα νεύρα της στον Λυκούργο, καθώς θεωρεί ότι δεν ασχολείται με την υπόθεσή της, αλλά μόνο με την υπεράσπιση της Χάιδως και τον απολύει από δικηγόρο της. Ο Στάθης κάνει το τραπέζι στις δύο κόρες του, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά σαν οικογένεια.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 125

Ο Παρασκευάς ρωτάει ευθέως τη Βασιλική αν της αρέσει ο Μιλτιάδης και αργότερα κάνει το ίδιο και μ’ εκείνον. Η αντίδραση και των δύο τού επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται, ότι υπάρχει μεταξύ τους αμοιβαία έλξη και πολύ μεγάλη εκτίμηση, αισθήματα τα οποία εκδηλώνονται ενώ περνά κρίση η σχέση της Βασιλικής με τον Φίλιππο. Φοβούμενος για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η έλξη για το γάμο των δύο παιδιών, ενημερώνει τον Λυκούργο πως η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο και πρέπει να λάβει τα μέτρα του, προτού είναι πολύ αργά για το ζευγάρι.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  126, 127, 128, 129, 130

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
"Η γη της ελιάςΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 122Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 123Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 124Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 125