Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 120 – Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 120 – Η Μαργαρίτα παρακολουθεί μια στιγμή τετ α τετ ανάμεσα στη χήρα του Τάσου και έναν άντρα που της φαίνεται άγνωστος, αλλά της κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 120 – Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο

Αυτός ο άντρας προκαλεί σοβαρές υποψίες στη Μαργαρίτα σχετικά με τον εμπλοκή της στον πρόσφατο εμπρησμό. Ταυτόχρονα, η ανησυχία της αυξάνεται για τη Θοδώρα, καθώς φαίνεται να παρουσιάζει συμπτώματα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Η Αφροδίτη δείχνει φιλικό ενδιαφέρον προς την Αριάδνη, προκαλώντας τύψεις τόσο σε αυτήν όσο και στον Χρήστο. Από την άλλη πλευρά, η Αθηνά αγωνίζεται να πείσει τη Φιλιώ να αποδεχθεί τον Τζον, δημιουργώντας συγκρούσεις μεταξύ τους.

Ο Δημοσθένης αποφασίζει να τερματίσει την έρευνα για την Ξένια και το παιδί της, ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει επισήμως το διαζύγιό του με την Ασπασία. Ο Παρασκευάς παλεύει να σταθεροποιήσει τη σχέση του Φίλιππου με τη σύζυγό του, αλλά η απόσταση μεταξύ τους φαίνεται να μεγαλώνει. Η Αμαλία προτείνει στον Ισίδωρο να αναλάβει μια θέση ευθύνης στο ελαιοτριβείο, και ενδεχομένως να συμφωνήσει. Ταυτόχρονα, ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας.

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει ότι έχει πολλά κοινά με τη Βασιλική και προσπαθεί να της εκφράσει την αγάπη του. Στο μεταξύ, οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με ένα ακριβό ρολόι οδηγούν σε ληστεία στο σπίτι τους, και ο Αποστόλης εκνευρίζεται. Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη φαίνεται να αυξάνεται, και η Ισμήνη την προειδοποιεί για τους κινδύνους. Τέλος, η συμπεριφορά του Μάνου υπό την επήρεια αμφεταμινών γίνεται πιο απρόβλεπτη, και ο Ισίδωρος ανησυχεί για το μέλλον του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ