Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 119 – Ο Βαφέας συναντά τον Φίλιππο

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 119 – Ο Λυκούργος εκφράζει τα παράπονά του στον Κουράκο σχετικά με τον τρόπο που επεξεργάστηκε την υπόθεση του εμπρησμού, κατηγορώντας τον ότι δεν διερεύνησε επαρκώς το έγκλημα, αλλά προτίμησε την εύκολη διέξοδο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 119 – Ο Βαφέας συναντά τον Φίλιππο

Επισημαίνει ότι αναλαμβάνει μεγάλη ευθύνη και ρισκάρει την καταδίκη αθώας. Η Αριάδνη, δείχνοντας καλή θέληση, επισκέπτεται την αδελφή της, Βασιλική, για να την στηρίξει στην περιπέτεια που περνά η μητέρα τους. Η Βασιλική την υποδέχεται με χαρά. Ο Παναγιώτης Βαφέας φτάνει στην Αρεόπολη ως θείος του Σωτήρη. Η Αρετή ανακαλύπτει το παρελθόν της Κούλας και η σχέση τους ενισχύεται. Ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να μετακομίσει με την Αριάδνη στο σπίτι της Ιουλίας, τώρα που αυτή είναι στην Κηφισιά.

Ο Μάνος εκμυστηρεύεται στη σύζυγό του, Μαρίνα, ορισμένα πράγματα από το παρελθόν του, όπως η χρήση αμφεταμινών κατά τη διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, κάτι που την ταράζει. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και έρχονται σε σύγκρουση. Αμέσως, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το περιστατικό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ