Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 118, 119, 120, 121, 122

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  118, 119, 120, 121, 122 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 118, 119, 120, 121, 122

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 118

Η Αρετή, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκισή της, μεταφέρεται στις φυλακές κι εκεί γνωρίζει την Κούλα (την υποδύεται η Χριστιάνα Αρτεμίου), τη συγκάτοικό της στο κελί. Η Βασιλική, από τη μεριά της, δεν μπορεί να δεχθεί αυτή την εξέλιξη και είναι συντετριμμένη. Ο Φίλιππος, όμως, δείχνει να χαίρεται που, έστω και με αυτόν τον τρόπο, ξεφορτώθηκαν την Αρετή. Η Αριάδνη επιστρέφει στο σπίτι του Στάθη, κι ενώ δεν μπορεί να ξεπεράσει το χωρισμό της με τον Χρήστο, παριστάνει πως είναι καλά για να μη δίνει αφορμές στον πατέρα της για γκρίνιες. Η Μαργαρίτα, μετά τις πληροφορίες που της έδωσε η Άννα για τη χήρα του Τάσου, αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή βρίσκεται άδικα στη φυλακή και μοιράζε ται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και τη Χάιδω. Είναι πολύ πιθανό να έχει βάλει εκείνη τη φωτιά στο φούρνο, για να ξεφορτωθεί τον άντρα της και το φούρνο, παίρνοντας και την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία. Η Αρετή με τον παρορμητικό χαρακτήρα της είναι το ιδανικό θύμα για να της φορτώσουν το έγκλημα, χωρίς να ψάξουν περισσότερο την υπόθεση.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 119

Ο Λυκούργος μετά τη συζήτηση με τη Μαργαρίτα κάνει παράπονα στον Κουράκο για τον τόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του εμπρησμού, λέγοντάς του ότι δεν έψαξε σχολαστικά το έγκλημα, αλλά κατάληξε στην εύκολη λύση», τονίζοντάς του ότι παίρνει μεγάλη ευθύνη και ρισκάρει την καταδίκη μιας αθώας. Η Αριάδνη, σε ακόμα μια κίνηση καλής θέλησης, πηγαίνει στην ετεροθαλή αδελφή της, Βασιλική, για να της συμπαρασταθεί για την περιπέτεια που περνά η μάνα της και αυτή την καλοδέχεται, δίνοντάς της χαρά. Ο Παναγιώτης Βαφέας (τον υποδύεται ο Βασίλης Μιχαήλ), ο θείος του Σωτήρη, φτάνει στην Αρεόπολη… Η Αρετή μαθαίνει για το παρελθόν της Κούλας και οι δύο συγκρατούμενες έρχονται πιο κοντά. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος πιέζει τον Στάθη να πάρει την Αριάδνη και να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας, τώρα που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι της στην Κηφισιά. Ο Μάνος εξομολογείται στη γυναίκα του, Μαρίνα, κάποια πράγματα από το παρελθόν του, όπως πως όταν ήταν φοιτητής, για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, έκανε συστηματικά χρήση αμφεταμινών, κι εκείνη ταράζεται. Ο Παναγιώτης Βαφέας συναντά τον Φίλιππο και συγκρούεται μαζί του. Αμέσως, ο Φίλιππος ενημερώνει τον Λυκούργο για το συμβάν.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 120

Η Μαργαρίτα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ α τετ, ανάμεσα στη χήρα του Τάσου κι έναν άγνωστο άντρα, που της κινεί την περιέργεια και της βάζει σοβαρές υποψίες για την εμπλοκή της στον εμπρησμό. Παράλληλα, ανησυχεί και για τη Θοδώρα, καθώς όλες οι ενδείξεις μαρτυρούν πως έχει αρχίσει να πίνει συστηματικά. Το φιλικό ενδιαφέρον της Αφροδίτης προς την Αριάδνη γεμίζει τύψεις τόσο εκείνη όσο και τον Χρήστο. Η Αθηνά προσπαθεί, μάταια, να κάνει τη Φιλιώ να δεχθεί τον Τζον και οι συγκρούσεις τους δίνουν και παίρνουν. Ο Δημοσθένης, από την άλλη, αποφασίζει να σταματήσει την έρευνα για την Ξένια και το μωρό, ενώ ο Λυκούργος του ανακοινώνει πως βγήκε και τυπικά το διαζύγιό του με την Ασπασία. Ο Παρασκευάς παλεύει να συνετίσει τον Φίλιππο να φτιάξει τη σχέση του με τη γυναίκα του, αλλά η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική όλο και μεγαλώνει. Η Αμαλία ζητάει από τον Ισίδωρο να αναλάβει ένα πόστο ευθύνης στο ελαιοτριβείο και εκείνος δείχνει να το σκέφτεται, ενώ ο Στάθης και η Αριάδνη ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο σπίτι της Ιουλίας. Ο Μιλτιάδης βρίσκει όλο και περισσότερα κοινά σημεία με τη Βασιλική και προσπαθεί να της δείξει τη μεγάλη συμπάθεια που τρέφει για εκείνη. Στο μεταξύ, οι αναρτήσεις της Άννας στα social media με το ακριβό ρολόι κάνουν το σπίτι τους στόχο ληστών και ο Αποστόλης γίνεται έξαλλος μαζί της. Η εμμονή της Αντωνίας με την Αλκμήνη δείχνει να κορυφώνεται και η Ισμήνη, με πολύ αυστηρό ύφος, της επισημαίνει τους κινδύνους. Η συμπεριφορά του Μάνου, υπό την επήρεια των αμφεταμινών στις οποίες έχει εθιστεί ξανά, γίνεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλη και ο Ισίδωρος αρχίζει να ανησυχεί πραγματικά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121

Η Φιλιώ εξαφανίζεται από το σπίτι και η Αθηνά αμέσως ειδοποιεί την αστυνομία. Ο Στάθης και η Αριάδνη τακτοποιούνται στο σπίτι της Ιουλίας και, έχοντας ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, συνεχίζουν τη συγκατοίκησή τους χωρίς προβλήματα. Ο Μάνος, όσο περνούν οι μέρες, φέρεται και πιο παράξενα, πανικοβάλλοντας τον Ισίδωρο και τη Μαρίνα. Η δίκη της Χάιδως πλησιάζει και τόσο εκείνη όσο και ο Λυκούργος ανησυχούν για την έκβαση. Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας. Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφθεί στη φυλακή, προκαλώντας της ερωτήματα. Αργότερα, η Ασπασία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη. Μία μέρα έχει μείνει μέχρι να ξεκινήσει το δικαστήριο της Χάιδως και όλοι δηλώ νουν τη συμπαράστασή τους σε αυτήν, εκτός από τον Πότη, ο οποίος θεωρεί ότι η μαρτυρία του στο δικαστήριο μπορεί να θεωρηθεί κουτσομπολιό.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 122

Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει νέο, ανυπόγραφο, απειλητικό σημείωμα, αλλά αυτή τη φορά το βρίσκει η Αλκμήνη και έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στη γυναίκα του. Απαιτεί αποδείξεις για τα κρυφά χαρτιά του εκβιαστή, προκειμένου να του δώσει τα χρήματα που του ζητά. Όταν τα λαμβάνει, συνειδητοποιεί πως ο εκβιαστής δεν μπλοφάρει και έχει στοιχεία στα χέρια του που τον καίνε, οπότε πρέπει να υποκύψει στις απαιτήσεις του ή να τον εξουδετερώσει. Ο Κωνσταντίνος ζητάει από τον Δημοσθένη να καθαρίσει το θέμα με τον εκβιασμό που δέχεται και καταστρώνουν μαζί ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, οπότε στήνουν παγίδα στον εκβιαστή. Ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης στήνουν παγίδα στον εκβιαστή. Ο Ισίδωρος κανονίζει με την Αφροδίτη να πάρει αίμα από όλους στο σπίτι για εξετάσεις, ώστε να πειστεί και ο Μάνος να δώσει. Το σχέδιό τους όμως θα ναυαγήσει και ο Μάνος θα αντιδράσει έντονα. Ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή για χάρη της Βασιλικής, αλλά εκείνη, με το που τον βλέπει, αρχίζει τις κατάρες κι έτσι φεύγει έξαλλος. Ο Μάνος με τον Ισίδωρο φτάνουν στα άκρα, όταν ο Μάνος, νευριασμένος, θα μιλήσει στον πατέρα του όπως δεν του έχει ξαναμιλήσει ποτέ.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  123, 124, 125, 126, 127

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 118Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 119Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 120Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 121Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 122