Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 113, 114, 115, 116, 117

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 109, 110, 111, 112, 113 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 113, 114, 115, 116, 117

Η Ειρήνη σοκάρεται όταν μαθαίνει από τον Παρασκευά ότι ο Φίλιππος είναι ετεροθαλής αδελφός της. Ο Φίλιππος, χαρούμενος για την αποκάλυψη, θέλει να μιλήσει στην Ειρήνη, αλλά η ένταση στους Δαμασκηνούς είναι μεγάλη. Η Δήμητρα αφήνει τον Κουράκο συντετριμμένο, καθώς φεύγει για Αμερική. Ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια για τον Φίλιππο και εξαγριώνεται με την Αστασία, ενώ η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμά του. Η Αριάδνη στέλνει μήνυμα στην Ιουλία, ενώ ο Χρήστος την πληγώνει ζητώντας χωρισμό. Ο Δημοσθένης τινάζει στον αέρα το διαζύγιο με την Ασπασία. Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν για το παρελθόν του Παρασκευά. Ο Στάθης συνεργάζεται με τον Τζον, η Αμαλία προσπαθεί να κερδίσει τον Ισίδωρο, και ο Μάνος προσφέρει δώρα στη Μαρίνα. Μια άγνωστη δύναμη βάζει φωτιά στον φούρνο του Τάσου.

Η συνέχεια αναμένεται με αγωνία, καθώς πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα: Ποιος έβαλε φωτιά στον φούρνο; Πώς θα επηρεάσει η αποκάλυψη για τον Φίλιππο τις σχέσεις του; Θα βρει η Αριάδνη την ευτυχία; Θα συγχωρήσει η Ειρήνη την Αστασία;

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 113

Ο φούρνος του Τάσου καταστρέφεται ολοσχερώς από πυρκαγιά κι αυτός βρίσκεται απανθρακωμένος μέσα στα ερείπια. Η είδηση του τραγικού θανάτου του συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία της Αρεόπολης. Όλοι βέβαια έχουν ακούσει τις προηγούμενες ημέρες την Αρετή να απειλεί πως θα κάψει το φούρνο και οι υποψίες πέφτουν κατευθείαν πάνω της. Ωστόσο, η ίδια αρνείται κάθε ανάμιξη. Ιδιαίτερα αναστατωμένη είναι η Βασιλική, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα της έκαψε ζωντανό έναν άνθρωπο. Ο Πότης, ανοίγοντας το καφενείο, βρίσκει ένα σημείωμα που αφορά τον Κωνσταντίνο και τα χάνει. Κατευθείαν πηγαίνει στο γραφείο του συμβολαιογράφου και τον ενημερώνει σχετικά. Την ίδια ώρα, η Αθηνά με τον Τζον και τη Μαργαρίτα επισκέπτονται τη Μαρία στο Σούνιο. Εκεί, ο Τζον κάνει μια πολύ σοβαρή πρόταση στη Μαρία, που της δίνει μεγάλη χαρά.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 114

Η Ιουλία, στο σπίτι της στην Κηφισιά, έρχεtαι αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της, όταν ανοίγει την πόρτα και αντικρίζει μπροστά της την κόρη της, που ως τώρα την απέρριπτε. Ενθουσιάζεται που τη βλέπει και της ανοίγει την αγκαλιά και το σπίτι της. Για πρώτη φορά, η Αριάδνη είναι διατεθειμένη να ακούσει όλη την ιστορία για την υιοθεσία της από τη μητέρα της, αλλά και να της μιλήσει η ίδια για τον Χρήστο. Παράλληλα, ο Κουράκος ανακρίνει την Αρετή για τον εμπρησμό στο φούρνο, η οποία λέει ψέματα για να δικαιολογηθεί, εμπλέκοντας και την Ασπασία, ως ψευδομάρτυρα για να έχει άλλοθι. Ωστόσο, ορκίζεται στην κόρη της Βασιλική που την επισκέπτεται στο τμήμα ότι δεν έχει καμία σχέση με το φρικτό θάνατο του Τάσου. Ο Πότης, μετά από παραίνεση της ψυχολόγου, κάνει μια συζήτηση στην Άννα για τις φαντασιώσεις του. Η απάντηση, όμως, που θα πάρει από τη γυναίκα του δεν θα του αρέσει καθόλου και θα τον βγάλει από τα ρούχα του.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 115

Στο Σούνιο, ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά, ενώ ο Κουράκος μαθαίνει από τα στοιχεία της έρευνας ότι η Αρετή είχε προμηθευτεί δύο μπιτόνια με βενζίνη τις προηγούμενες ημέρες και η θέση της γίνεται πάρα πολύ δύσκολη. Η Αθηνά λέει το πολυπόθητο «ναι» στον Τζον και τώρα μένει να αποφασίσει αν θα μετακομίσει μαζί του στην Αμερική. Παράλληλα, τα στοιχεία εναντίον της Αρετής είναι συντριπτικά και οι κάτοικοι της Αρεόπολης είναι διχασμένοι, αφού πολλοί από αυτούς πιστεύουν στην ενοχή της. Η Βασιλική σε απόγνωση απευθύνεται στον Λυκούργο για βοήθεια. Εκείνος, όμως, έχει ηθικούς ενδοιασμούς, αφού είναι σίγουρος ότι η Αρετή είναι ένοχη και δεν θέλει να έχει καμία ανάμιξη με την υπόθεση. Η Αριάδνη φοράει το δαχτυλίδι των Βρεττάκων και η Ιουλία δείχνει πολύ χαρούμενη με αυτή της την κίνηση. Ο Μιλτιάδης επισκέπτεται τη Βασιλική για να της συμπαρασταθεί, τη στιγμή που ο Φίλιππος της έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη, γεγονός που την κάνει να αμφιβάλλει αρκετά για το γάμο της.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 116

Η Αρετή οδηγείται στον ανακριτή και η θέση της δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Η Αριάδνη κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση της σχέσης της με τον Στάθη, ελπίζοντας πως εκείνος θα τη συγχωρέσει και θα την αφήσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Στο μεταξύ, η Αθηνά και ο Τζον επιστρέφουν στη Μάνη και ανακοινώνουν στη Φιλιώ την απόφαση τους να παντρευτούν. Εκείνη, όμως, δεν χαίρεται με τα νέα, μαυρίζοντας τη χαρά της Αθηνάς. Η Ισμήνη τρέμει για το επόμενο «χτύπημα» του εκβιαστή, την ώρα που στην εταιρία της συνεχίζονται οι εντάσεις ανάμεσα στην Αλκμήνη και την Αντωνία. Η Ιουλία ενημερώνει τον Ισίδωρο ότι μόνιασε με την Αριάδνη, ενώ η Μαργαρίτα πιάνει τη Θεοδώρα να πίνει και γίνεται έξω φρενών. Ο Λυκούργος αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αρετής, αλλά ο εισαγγελέας και ο δικαστής διατάσσουν την προφυλάκισή της. Η Αριάδνη επιστρέφει στη βάση της και αναζητά παρηγοριά στον πατέρα της Στάθη. Ο Φίλιππος, από την άλλη, είναι σίγουρος πως η Αρετή είναι ένοχη κι αυτό μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα σε εκείνον και τη Βασιλική.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 117

Ο Μάνος είναι πολύ πιεσμένος όλο αυτό το διάστημα και θα τον δούμε σιγά σιγά να στρέφεται στις αμφεταμίνες, γιατί έτσι πιστεύει πως θα πάρει την ενέργεια και τη δύναμη που του χρειάζονται για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς του. Είχε δοκιμάσει και όταν ήταν νέος, την εποχή που σπούδαζε στην Ισπανία και ξενυχτούσε διαβάζοντας… Ευτυχώς, τότε τις έκοψε νωρίς, προτού εθιστεί και κάνει κακό στον οργανισμό του. Τώρα, όμως, θα τον δούμε να ξεφεύγει. Δυστυχώς, κανείς δεν θα διακρίνει τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα της χρήσης… Αντίθετα, πολλοί θα χαρούν με το «νέο» Μάνο. Από εκεί που ήταν σοβαρός και κάπως απόμακρος γίνεται πιο εξωστρεφής και χαμογελά πιο συχνά. Η Μαρίνα και ο Ισίδωρος διακρίνουν κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του, αλλά δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία. Όταν όμως αρχίζει να μην ελέγχει τα συναισθήματά του και να αντιδρά αλλοπρόσαλλα, προβληματίζονται. Όταν γελάει με κάποιο σοβαρό λάθος ή ξεσπά με οργή για ασήμαντη αφορμή, τότε ο Ισίδωρος ειδικά προβληματίζεται. Ο Μάνος φτάνει στο σημείο να… χτυπήσει αντίδικό του σε δικαστήριο! Αυτό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει δράση. Μαθαίνει τυχαία ότι ο γιος του είχε μπλέξει με τις αμφεταμίνες όταν ήταν νέος και καταλαβαίνει πως μάλλον ο εφιάλτης ξαναγύρισε. και δεν έχει άδικο. Ο εθισμός του Μάνου είναι τόσο ισχυρός που δεν ακούει ούτε τον πατέρα του ούτε τη γυναίκα του… Ό,τι και να κάνουν για να τον εμποδίσουν, εκείνος μπορεί να παραγγέλνει ό,τι θέλει μέσω internet, να παραλαμβάνει τα πακέτα και να τα κρύβει όπου επιθυμεί… Οπότε η «μάχη» του Ισίδωρου είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και, δυστυχώς, ο Μάνος φτάνει στο σημείο να βάλει ακόμα και τη ζωή του σε κίνδυνο….

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  118, 119, 120, 121, 122

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 113Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 114Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 115Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 116Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 117