Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 110 – Η Ισμήνη δέχεται απειλές

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 110 – Η Αρετή αποφασίζει να κάψει το φούρνο του Τάσου, οπότε προμηθεύεται βενζίνη. Ωστόσο, η Ασπασία της χαλάει τα σχέδια της. Ένα απειλητικό σημείωμα ανακαλύπτει η Ισμήνη, καταλαβαίνοντας ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 110 – Η Ισμήνη δέχεται απειλές

Λίγο αργότερα, ο Κωνσταντίνος λαμβάνει άλλο ένα απειλητικό σημείωμα. Ο Μάνος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση με τη Μαρίνα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του απέναντί της. Από την άλλη πλευρά, ο Ισίδωρος συλλέγει πληροφορίες για τον νέο καβγά μεταξύ της Αθηνάς και της Αμαλίας, επιπλήττοντας τη γυναίκα του πιο έντονα από ποτέ.

Η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο, καθώς εκείνος πίστευε πως η σχέση τους ήταν πολύ σοβαρή. Τελικά, η Δήμητρα αποχαιρετά γνωστούς και φίλους, ενώ ο Ορέστης συμπαραστέκεται στον Κουράκο, ο οποίος φαίνεται απογοητευμένος.

Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την απόφαση της Αρετής να κάψει το φούρνο του Τάσου; Πώς θα αντιδράσει ο Κωνσταντίνος στα απειλητικά σημείωματα που λαμβάνει; Τι μπορεί να κάνει ο Μάνος για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της Μαρίνας; Πώς θα εξελιχθεί ο νέος καβγάς μεταξύ της Αθηνάς και της Αμαλίας;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ