Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 109, 110, 111, 112, 113

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 109, 110, 111, 112, 113 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 109, 110, 111, 112, 113

Η Φιλιώ αντιδρά στη σχέση του Τζον και της Αθηνάς, ενώ η Αφροδίτη καταρρακώνεται με τον θάνατο της κυρίας Ευτέρπης. Ο Χρήστος, αν και θέλει να ζητήσει διαζύγιο, δεν το κάνει. Η Δήμητρα πέφτει στα χέρια εμπόρων ναρκωτικών, ενώ η Ασπασία ετοιμάζεται για νέα σελίδα στη ζωή της. Ο Φίλιππος φέρεται περίεργα, ενώ ο Μάνος προτείνει στη Μαρίνα να φύγουν για Ισπανία. Η Ξένια δίνει το παιδί της στον Δημοσθένη, αλλά αμέσως μετά εξαφανίζεται. Ο Χρήστος επηρεάζεται από την κληρονομιά της Αφροδίτης, ενώ η Ιουλία εκμεταλλεύεται την ψυχολογική κατάσταση της Αριάδνης. Ο Φίλιππος θέλει να φύγει για σπουδές στην Αθήνα, ενώ ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές. Ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι είναι αδελφή του Φίλιππου, ενώ η Δήμητρα ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Κουράκο.

Σημαντικά σημεία:

 • Η σχέση του Τζον και της Αθηνάς περνάει από δοκιμασίες.
 • Ο Χρήστος δεν μπορεί να αποφασίσει για το διαζύγιο.
 • Η Δήμητρα βρίσκεται σε κίνδυνο.
 • Η Ασπασία ξεκινά μια νέα ζωή.
 • Ο Φίλιππος κρύβει κάτι.
 • Η Αριάδνη έρχεται αντιμέτωπη με την Ιουλία.
 • Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές.
 • Η Ειρήνη μαθαίνει ένα μυστικό για τον Φίλιππο.
 • Η Δήμητρα ετοιμάζει μια παγίδα.

Ερωτήματα:

 • Τι θα κάνει ο Χρήστος με το διαζύγιο;
 • Πώς θα γλιτώσει η Δήμητρα;
 • Τι κρύβει ο Φίλιππος;
 • Τι θα κάνει η Αριάδνη;
 • Ποιος απειλεί τον Κωνσταντίνο;
 • Τι θα αποκαλύψει η Δήμητρα στον Κουράκο;

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 109

Ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι ο Φίλιππος είναι ετεροθαλής αδελφός της, προκαλώντας της σοκ. Ο Φίλιππος, από την πλευρά του, χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, καθώς ήθελε να της μιλήσει και να της πει την αλήθεια, αλλά δεν τον άφηναν. Η Δήμητρα ανακοινώνει στον Κουράκο ότι αποφάσισε να πάει στην Αμερική για μετεκπαίδευση και τον αφήνει άναυδο και πληγωμένο, καθώς εκείνος πίστευε πως η σχέση τους ήταν πολύ σοβαρή. Δεν περίμενε ποτέ ότι θα θυσίαζε τον έρωτα τους, για να προωθήσει την καριέρα της στην αστυνομία, Ένας ομηρικός καβγάς ξεσπά ξανά ανάμεσα στην Αμαλία και την Αθηνά, καθώς οι σχέσεις τους είναι πολύ τεταμένες. Στη συνέχεια, η Αθηνά συζητά με τη Φιλιώ το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην Αμερική, μετά την πρόταση του Τζον, και η μικρή αντιδρά πολύ έντονα. Παράλληλα, ο Παρασκευάς σε μία ευάλωτη στιγμή εξομολογείται στη Χάιδω τα δραματικά γεγονότα της παιδικής του ηλικίας, ενώ ο Δημοσθένης, έξαλλος που η Ξένια του άρπαξε το μωρό, απευθύνεται σε ντέντεκτιβ για να τη βρει.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 110

Η Αρετή, αποφασισμένη να κάψει το φούρνο του Τάσου, προμηθεύεται βενζίνη, αλλά η Ασπασία της χαλάει τα σχέδια. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα απειλητικό σημείωμα και καταλαβαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται σε κίνδυνο. Λίγο μετά ο Κωνσταντίνος λαμβάνει ένα ακόμα απειλητικό σημείωμα. ο Μάνος προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση με τη Μαρίνα, αλλά εκείνη πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματά του απέναντί της. Ο Ισίδωρος, από την άλλη, συλλέγει πληροφορίες για το νέο καβγά ανάμεσα στην Αθηνά και την Αμαλία και επιπλήττει τη γυναίκα του πιο άσχημα από ποτέ. Η Δήμητρα αποχαιρετά γνωστούς και φίλους, ενώ ο Ορέστης συμπαραστέκεται στον Κουράκο, που δείχνει δια λυμένος.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 111

Η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Δημοσθένη την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα. Όλοι συνεννοούνται να αρνηθούν να του το επιβεβαιώσουν, ο Φίλιππος όμως το παραδέχεται. Η Μαργαρίτα προτρέπει τον Τζον να πάρει μαζί του την Αθηνά στην Αμερική, Ο Δημοσθένης, έξαλλος από τη στιγμή που έμαθε από την Ειρήνη ότι είναι αδελφή με τον Φίλιππο, βρίσκει την Αστασία και εξαπολύει εναντίον της προσβολές και ύβρεις, αρνούμενος κάθε δικαιολογία της. Η Ειρήνη ακολουθεί το παράδειγμα του πατέρα της και γυρίζει κι εκείνη την πλάτη στη μάνα της. Δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι τους έκρυβε ένα τόσο μεγάλο μυστικό και οι οικογενειακοί δεσμοί τους έχουν κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Παράλληλα, το κλίμα ανάμεσα στον Φίλιππο και τη Βασιλική συνεχίζει να είναι αμήχανο, μετά την απόφασή του να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα. Το ζευγάρι δείχνει να περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση του κι όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 113

Η Αριάδνη για πρώτη φορά παίρνει πρωτοβουλία και στέλνει μήνυμα στην Ιουλία. Η Δήμητρα μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει για την Αμερική, • αφήνοντας τον Γιώργη διαλυμένο ψυχολογικά. Οι εκβιαστές του Κωνσταντίνου συνεχίζουν να του ασκούν πίεση και τον στριμώχνουν άγρια. Ο Χρήστος, · πάλι, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά τις εξελίξεις με τη γυναίκα του Αφροδίτη, οπότε ζητάει από την Αριάδνη να χωρίσουν, κάνοντάς τη ράκος, καθώς της είχε υποσχεθεί ότι θα πάρει διαζύγιο. Ο Δημοσθένης τινάζει στον αέρα το συναινετικό διαζύγιο και το μοίρασμα της περιουσίας τους με την Ασπασία. Αποφασίζει να μην της μεταβιβάσει το σπίτι για να την τιμωρήσει και την αναγκάζει να προχωρήσει σε διαζύγιο με αντιδικία.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 114

Η Βασιλική και ο Φίλιππος μαθαίνουν την αλήθεια για το παρελθόν του Παρασκευά. Ο Στάθης υπογράφει συμβόλαια με τον Τζον και δηλώνει πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό του βήμα. Η Αμαλία γυρίζει στις παλιές καλές της συνήθειες, προκειμένου να εξομαλυνθεί η σχέση της με τον Ισίδωρο. Όμως, έχει δείξει τόσες φορές το δύστροπο χαρακτήρα της, σε σημείο που εκείνος αμφιβάλλει ακόμη και για το γάμο τους. Ο Μάνος αγοράζει στη Μαρίνα ένα ακριβό δώρο για να τον «συγχωρέσει» και να της δείξει ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. Μια μεγάλη φωτιά αναστατώνει το χωριό. Ο φούρνος του Τάσου έχει τυλιχτεί στις φλόγες…

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  114, 115, 116, 117, 118

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 109Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 110Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 111Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 112Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 113