Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 108 – . Ο Δημοσθένης πηγαίνει να πάρει το μωρό από την Ξένια αλλά τον περιμένει η πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του. Έτσι, ο Δημοσθένης βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση με την εξαφάνιση της Ξένιας και του παιδιού της. Η Ειρήνη και η Ασπασία αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 108 – Ο Κωνσταντίνος δέχεται απειλές

Ο Χρήστος, από την άλλη, επηρεάζεται από την πρόθεση της Αφροδίτης να κληρονομήσει την περιουσία της κυρίας Ευτέρπης, και η Αριάδνη αισθάνεται ότι ο σύντροφός της αρχίζει να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί της. Η Ιουλία εκμεταλλεύεται την ψυχολογική ασθένεια της Αριάδνης για να την πλησιάσει. Ο Φίλιππος και η Βασιλική βρίσκονται σε αντίθετα στρατόπεδα, καθώς εκείνος επιμένει να φύγει για σπουδές στην Αθήνα, ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να τον σταματήσει.

Η συμπεριφορά της Αμαλίας προκαλεί διάφορες αντιδράσεις, με την Αθηνά να της απαγορεύει να επιστρέψει στον ελαιώνα. Ο Κωνσταντίνος λαμβάνει απειλές, χωρίς όμως να ενημερώνει την Ισμήνη. Τέλος, ο Παρασκευάς, εξοργισμένος, αποκαλύπτει στην Ειρήνη ότι είναι αδελφός του Φίλιππου. Όσον αφορά τη Δήμητρα, ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον Κουράκο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ