Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Το DNA επιβεβαιώνει την πατρότητα

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Η περίεργη συμπεριφορά του Φίλιππου ανησυχεί τη Βασιλική και τη Χάιδω. Ο Φίλιππος ενημερώνει τη Βασιλική ότι θα μείνει στην Αθήνα ακόμα μια μέρα, γιατί κάνει παρέα με δυο παλιές του συμμαθήτριες και η Βασιλική γίνεται έξαλλη. Ο Τζον χρειάζεται περισσότερο ελαιόλαδο και ο Μάνος τον φέρνει σε επαφή με τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 106 – Το DNA επιβεβαιώνει την πατρότητα

Παράλληλα ο Τζον ενεργοποιεί την επαγγελματική του συνεργασία με τον Στάθη. Ο Δημοσθένης επιβεβαιώνει την πατρότητα του παιδιού της Ξένιας μέσω τεστ dna. Η Ασπασία κάνει νέα αρχή στη ζωή της και ετοιμάζεται να αγοράσει νέο σπίτι. Έχει αποφασίσει να γυρίσει μια νέα σελίδα στη ζωή της μακριά απο τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

Παράλληλα η Δήμητρα αποφεύγει τον Κουράκο χωρίς να αποκαλύπτει σε κανέναν τι την απασχολεί. Η Αφροδίτη πενθεί την απώλεια της κυρίας Ευτέρπης και ο Χρήστος την στηρίζει. Ο Μάνος, ανήσυχος για την κατάσταση με την Αμαλία, προτείνει στη Μαρίνα να τα εγκαταλείψουν όλα και να μετακομίσουν στην Ισπανία. Η Βασιλική παρακολουθεί την είσοδο του Χρήστου και της Αριάδνης στον ξενώνα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ