Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 105 – Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο – Αριάδνη

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 105 – Η Βασιλική παρατηρεί την Αριάδνη καθώς εισέρχεται στον ξενώνα του Οίτυλου και ρωτά τον Στάθη για τον λόγο αναχώρησης της αδερφής της από το σπίτι.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος Επεισόδιο 105 – Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Χρήστο – Αριάδνη

Παράλληλα, Ο Τζον χαϊδεύει τη Φιλιώ, η οποία τον επιπλήττει με αγριότητα, θέτοντας την Αθηνά σε δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μια ερωτική συνομιλία μεταξύ του Χρήστου και της Αριάδνης, πιάνοντάς τους στα πράσα και προκαλώντας σοκ. Από την άλλη, η Βασιλική βιώνει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται, φοβούμενη μήπως αυτός αποδειχθεί προφητικός. Κατά τη διάρκεια μιας στιγμής ειλικρίνειας, ο Μιλτιάδης χαρακτηρίζει τη Βασιλική ως την ιδανική γυναίκα.

Ταυτόχρονα, η Φιλιώ απαιτεί να εγκαταλείψει το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσει στη Μαργαρίτα. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και, για πρώτη φορά, η κόρη της ανταποκρίνεται με ευγένεια. Ο Ρουσσέας και η σύζυγός του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες στο σπίτι τους, με σκοπό να ανακαλύψουν ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειό τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ