Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104, 105

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104, 105 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104, 105

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101

Η Αριάδνη παραδέχεται στον Στάθη ότι τα κλειδιά τα ξέχασε ο Χρήστος όταν πήγε στο σπίτι τους για καφέ. Ο πατέρας της όμως δεν την πιστεύει και εξαγριώνεται περισσότερο που του λέει ψέματα. Η παρακινδυνευμένη αποστολή της Δήμητρας αγωνιά τον Γιώργη όλο και περισσότερο. Η Ξένια παίρνει το μωρό από το μαιευτήριο και ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για αυτήν, καθώς πρέπει να αποφασίσει πως θα χειριστεί τον Δημοσθένη, εκβιάζοντας τον με τον νεογέννητο γιο του για να του αποσπάσει όσο δυνατόν περισσότερο ανταλλάγματα.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 102

Ο Ορέστης μετά από προτροπή του Πότη, “ψήνει” την Άννα να αφήσει τα επικίνδυνα σπορ και να ξεκινήσει καινούργιο χόμπι. Ο Παρασκευάς δηλώνει διατεθειμένος να ψευδομαρτυρήσει για χάρη της Χάιδως και την αφήνει άφωνη. Η Θοδώρα για πρώτη φορά δείχνει μία άγνωστη πλευρά του χαρακτήρα της και μιλάει με πολύ σκληρό τρόπο στην Μαργαρίτα. Στη συνέχεια όμως μετανιώνει τον τρόπο με τον οποίο της μίλησε αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να επεμβαίνει στα προσωπικά της. Ο Χρήστος εκφράζει τον έρωτά του στην Αριάδνη και της λέει ότι σκοπεύει να χωρίσει με την Αφροδίτη για χάρη της. Ωστόσο, η σχέση της με τον πατέρα της κρέμεται από μία κλωστή καθώς της δηλώνει ότι δεν θα ανεχτεί να τον ξεφτιλίσει, παρόλο που η Αριάδνη αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 103

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος και ο Τζον επιστρέφουν από τη Βοστώνη. Αργότερα ο Τζον συναντάει την Αθηνά αλλά η Φιλιώ δείχνει για μία ακόμα φορά την δυσαρέσκειά της. Η Χάιδω ανησυχεί για την επικείμενη δίκη της και ο Λυκούργος προσπαθεί να την καθησυχάσει ενώ ο Πότης ξεκινάει συνεδρίες προκειμένου να ξεπεράσει τη κακή συνήθεια του κουτσομπολιού. Η Ιουλία συμβουλεύει τον Στάθη να μην το τραβήξει στα άκρα αλλά εκείνος παρακολουθεί την Αριάδνη και την πιάνει στα πράσα με τον Χρήστο. Έξαλλος με αυτό που ανακάλυψε ζητάει από τον Χρήστο το λόγο αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 104

Η Αριάδνη απάντα στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματα της για να φύγει από το σπίτι. Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στο Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε για αυτή τη σχέση με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους. Παράλληλα ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε την Αμερική, κάτι που κάνει αργότερα και η Χάιδω. Ο Φίλιππος άρχισε να φέρεται περίεργα γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική, αλλά δεν καταφέρνουν να τον πείσουν να τους μιλήσει. Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί.

Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 105

Η Βασιλική βλέπει την Αριάδνη να μπαίνει στον ξενώνα στο Οίτυλο και ρωτάει τον Στάθη γιατί έφυγε από το σπίτι η αδερφή της. Ο Τζον, χαϊδεύει την Φιλιώ κι αυτή τον βρίζει άσχημα με την Αθηνά να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Αφροδίτη διακόπτει μία ερωτική στιχομυθία ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη πιάνοντας τους επ αυτοφώρω και παθαίνει σοκ. Η Βασιλική από την άλλη βλέπει έναν φρικτό εφιάλτη και ταράζεται φοβούμενη μήπως αποδειχτεί κι αυτός προφητικός. Αργότερα, σε μία κρίση ειλικρίνειας ο Μιλτιάδης αποκαλεί την Βασιλική ιδανική γυναίκα. Παράλληλα η Φιλιώ απαιτεί να φύγει από το σπίτι της Αθηνάς και να μετακομίσει στην Μαργαρίτα. Η Ιουλία στέλνει μήνυμα στην Αριάδνη και για πρώτη φορά η κόρη της της απαντάει με ευγένεια. Ο Ρουσσέας και η γυναίκα του εγκαθιστούν κρυφές κάμερες μέσα στο σπίτι τους για να μάθουν επιτέλους ποιος μπαίνει κρυφά στο υπόγειο τους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο  106, 107, 108, 109, 110 

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 101Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 103Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 102Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 104Η Γη Της Ελιάς Γ Κύκλος – Επεισόδιο 105