Η Γη Της Ελιάς – Φόνοι, ξυλοδαρμοί, και απαγωγές συμπληρώνουν το παζλ του 4ου κύκλου

Η Γη Της Ελιάς – Στα νέα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, θα ζήσουμε σοκαριστικές στιγμές γεμάτες δράση και ένταση. Οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με φόνους, ξυλοδαρμούς, απαγωγές και βομβιστικές επιθέσεις, ενώ θα υπάρξουν δικαστικές υποθέσεις, χωρισμοί, γάμοι και νέοι έρωτες.

Η Γη Της Ελιάς – Φόνοι, ξυλοδαρμοί, και απαγωγές συμπληρώνουν το παζλ του 4ου κύκλου

Η τρίτη σεζόν έκλεισε με την τραγωδία της μεγάλης πυρκαγιάς, όπου η νταντά της μικρής Αγγελικής, Ελευθερία, θα χάσει τη ζωή της. Η Αμαλία, αν και χωρίς πρόθεση, ευθύνεται για τον θάνατό της και γεμίζει τύψεις για τη συμμετοχή της σε αυτό το τραγικό γεγονός. Λίγο αργότερα, ο Ισίδωρος αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αμερική για επαγγελματικές υποθέσεις, αλλά εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Ο Μάνος και η Μαρίνα ανησυχούν βαθιά, καθώς δεν λαμβάνουν νέα του για ώρες. Τελικά, ένα απειλητικό τηλεφώνημα αποκαλύπτει ότι ο Ισίδωρος έχει απαχθεί, με τους δράστες να ζητούν λύτρα για τη ζωή του.

Ο Δημοσθένης βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο κίνδυνο, καθώς εγκληματίες τον βάζουν στο στόχαστρο και σχεδιάζουν να τον σκοτώσουν τοποθετώντας βόμβα στο αυτοκίνητό του. Ο Στάθης σώζεται την τελευταία στιγμή από την έκρηξη, η οποία καταστρέφει ολοσχερώς το όχημα. Η Αριάδνη θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον αδερφό του πρώην συντρόφου της, ο οποίος τη βιάζει, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον θάνατο του αδερφού του στη φυλακή. Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή καθώς μάχεται να επιβιώσει. Οι χωρισμοί δεν λείπουν από τις εξελίξεις. Η Αφροδίτη και ο Χρήστος αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ η Παυλίνα, νέα άφιξη στη σειρά, γίνεται αιτία διάλυσης του γάμου του Αποστόλη και της Αναστασίας.

Οι δυσκολίες θα χτυπήσουν την πόρτα και στη σχέση της Μαρίνας με τον Μάνο, ενώ οι παρεμβάσεις της Νάνσυ και του Μιχάλη θα περιπλέξουν την κατάσταση. Η Ιουλία θα ζήσει δραματικές στιγμές στη δικαστική μάχη για την υιοθεσία της Αριάδνης, ενώ τα ψέματα που θα ακουστούν θα κάνουν τη νεαρή εχθρική προς τη μητέρα της. Παράλληλα, όμως, θα δούμε τον γάμο του Στάθη με την Ιουλία και την ανάπτυξη νέων σχέσεων, με τον Μιλτιάδη να ερωτεύεται τη Βασιλική και τον Κουράκο να πλησιάζει την Αριάδνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ