Η Γη Της Ελιάς – Έξω φρενών ο Στάθης με τα λόγια της

Η Γη Της Ελιάς – Η Ιουλία ανακοινώνει στον έκπληκτο Στάθη ότι περιμένει παιδί. Του εξηγεί όμως ότι δεν έχει καμία απαίτηση, γεγονός που τον αφήνει άφωνο… Ο Στάθης προς το παρόν δεν δείχνει
έτοιμος για επανασύνδεση, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα απέφευγε τις ευθύνες του ως πατέρας, γι’ αυτό και εξοργίζεται με τα λόγια της.

Η Γη Της Ελιάς – Έξω φρενών ο Στάθης με τα λόγια της

Ο Μάνος και ο Ισίδωρος, από την άλλη, προσπαθούν να συμβιβάσουν την κατάσταση ανάμεσα στη Μαρίνα και την Αμαλία, αλλά οι δύο γυναίκες παραμένουν ψυχραμένες. Η Λουκία δείχνει ξεκάθαρα στον Λυκούργο ότι ενδιαφέρεται για εκείνον, και η Χάιδω ζηλεύει αφόρητα. Ο Κουράκος ζητάει από τη Δήμητρα να αδιαφορήσουν για όλους και να συγκατοικήσουν. Μια νέα επαγγελματική πρόταση έρχεται να ταράξει τη ζωή της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος μετράει αντίστροφα μέχρι την απόλυσή του από τον στρατό.

Ο Δημοσθένης πασχίζει να μάθει ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον Ισίδωρο και την Ελένη Καραλή, τη γυναίκα που αναφέρεται στη διαθήκη. Την ίδια ώρα, η Ασπασία ενημερώνεται από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα για την ύπαρξη της Ξένιας και την εγκυμοσύνη… Όμως ο Δημοσθένης καταφέρνει με τρόπο να αποφύγει τις κατηγορίες της γυναίκας του. Η Αμαλία ακούει ένα περίεργο τηλεφώνημα του Ισίδωρου και αμέσως της μπαίνουν ιδέες, γι’ αυτό ψάχνει το κινητό του. Η Αγγελική απαιτεί να αποκτήσει αδελφάκι, ωστόσο η Μαρίνα γίνεται έξαλλη με τον Μάνο, γιατί πιστεύει ότι αυτός τη δασκάλεψε.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ