Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ξυλοφορτώνουν την Αριάδνη μέχρι θανάτου

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Στη νέα σεζόν της σειράς, η Αριάδνη αντιμετωπίζει μια τραγική μοίρα. Καθώς βρίσκεται μόνη στο σπίτι της, δέχεται βίαιη επίθεση από αγνώστους που εισβάλλουν στον χώρο. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει εδώ στο serfare.com, της επιτίθονται και την ξυλοκοπούν με τέτοιο τρόπο που την αφήνουν παράλυτη, ένα γεγονός που θα δούμε στις επερχόμενες σκηνές.

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις – Ξυλοφορτώνουν την Αριάδνη μέχρι θανάτου

Οι επιθέσεις προέρχονται από τους φίλους του πρώην συντρόφου της Αριάδνης, ο οποίος έχει ήδη χάσει την ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Ο Κουράκος, ο οποίος αγαπά και νοιάζεται βαθιά για την Αριάδνη, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ λόγω της κακοποίησης που υπέστη η αγαπημένη του. Η Αριάδνη μεταφέρεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας για να υποβληθεί σε μια εξαιρετικά κρίσιμη χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για την πιθανότητα να μην μπορέσει ποτέ ξανά να περπατήσει.

Ο Κουράκος ζει έντονη αγωνία για την κατάσταση της υγείας της, ενώ η Ιουλία και ο Στάθης φοβούνται τα χειρότερα. Ο Κουράκος, που δεν έχει επικοινωνία με τους γονείς της Αριάδνης λόγω της αντίθεσής τους στη σχέση τους, βιώνει μια ανείπωτη αγωνία. Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι σχέσεις των ηρώων θα δοκιμαστούν με σφοδρότητα, και οι δραματικές εξελίξεις θα ακολουθούν η μία την άλλη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ