Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ξεπερνάει τον Χρήστο σε άλλη αγκαλιά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Αφροδίτη και ο Χρήστος θα βιώσουν τον χωρισμό τους. Παρόλα αυτά, η Αφροδίτη θα γυρίσει σελίδα στην ζωή της με ένα νέο ξεκίνημα με τον Κουράκο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ξεπερνάει τον Χρήστο σε άλλη αγκαλιά

Αρχικά, ο Χρήστος και η Αριάδνη θα επανασυνδεθούν, κρατώντας τη σχέση τους κρυφή. Κατά τη διάρκεια μιας από τις στιγμές τους, η Αφροδίτη θα τους ανακαλύψει, προκαλώντας την αναστάτωσή της. Η σοκαρισμένη γιατρός θα αναγνωρίσει την αιτία πίσω από τη συμπεριφορά τους, πως τόσο καιρό η περίεργη συμπεριφορά του Χρήστου, αλλά και της Αριάδνης που την απέφευγε, ήταν επειδή ένιωθαν τύψεις απέναντί της. Η Αφροδίτη θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον χωρισμό μέσω της εργασίας και της κοινωνικής ζωής της.

Αυτό θα τη φέρει πιο κοντά στον Κουράκο. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος θα ανησυχεί για την υγεία του και θα επισκεφτεί την Αφροδίτη για συμπαράσταση. Καθώς ο χρόνος περνά, και οι δύο θα συνειδητοποιήσουν τα κοινά τους σημεία, σχεδιάζοντας μια έξοδο για ένα ποτό. Αυτές οι συναντήσεις θα δημιουργήσουν ένα βαθύτερο δέσιμο μεταξύ τους, που μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλο έρωτα. Έτσι, ο Κουράκος και η Αφροδίτη φαίνεται πως θα γίνουν το νέο ζευγάρι στη σειρά, με τον Χρήστο να μην αντιδρά καλά σε αυτήν την εξέλιξη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ