Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ξελασπώνει τον Στάθη τελευταία στιγμή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι εξελίξεις έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, με τον Κουράκο να σώζει τον Στάθη από τη φυλακή. Ο Θάνος, γεμάτος μίσος, φτάνει στη Μάνη με σκοπό να εκδικηθεί. Επιτίθεται βάναυσα στην Αριάδνη, την αφήνει αιμόφυρτη στο πάτωμα και ελπίζει πως δε θα επιβιώσει από τα τραύματά της.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ξελασπώνει τον Στάθη τελευταία στιγμή

Ο Κουράκος και η Βασιλική, ανήσυχοι, βρίσκουν την Αριάδνη αναίσθητη και γεμάτη αίματα. Αμέσως καλούν ασθενοφόρο και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Στάθης, όταν ενημερώνεται, τρέμει για τη ζωή της κόρης του. Η κατάσταση της Αριάδνης είναι σοβαρή, καθώς η υγεία της κλονίζεται και καταλήγει προσωρινά ανάπηρη. Ωστόσο, οι δικοί της άνθρωποι στέκονται στο πλευρό της και προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο. Ο Κουράκος και ο Στάθης ξεκινούν να αναζητούν τον δράστη, αποφασισμένοι να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.

Ο Στάθης ζητά τη βοήθεια του Δημοσθένη και, μέσω των ανθρώπων του, εντοπίζουν τον Θάνο στον Πειραιά. Ο Στάθης, μόλις ενημερώνεται για την τοποθεσία του Θάνου, σπεύδει να τον αντιμετωπίσει. Χωρίς να πει λέξη, του επιτίθεται με μανία, χτυπώντας τον ασταμάτητα, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Παράλληλα, ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία επεμβαίνει και συλλαμβάνει τον Στάθη, κατηγορώντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η αυτόφωρη διαδικασία ξεκινά, και ο Στάθης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Ο Κουράκος, όμως, αποφασίζει να τον βοηθήσει, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια να τον βγάλει από τη φυλακή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ