Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ξεφτιλίζει τους εραστές σε όλη την Μάνη

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις συνεχίζονται ακάθεκτες, καθώς η Χρυσούλα κουτσομπολεύει σε όλη τη Μάνη την είδηση της επανασύνδεσης της Αριάδνης με τον Χρήστο. Η Αριάδνη επιστρέφει στην εργασία της στην ταβέρνα, ένα γεγονός που επαναφέρει το πάθος της με τον Χρήστο στο προσκήνιο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ξεφτιλίζει τους εραστές σε όλη την Μάνη

Οι δυο τους αδυνατούν να αντισταθούν στη γοητεία που αναπτύσσεται ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα μία μέρα η Αφροδίτη να παρατηρήσει τα ερωτικά τους βλέμματα. Το αναπάντεχο αυτό εύρημα σοκάρει την Αφροδίτη, αντιλαμβανόμενη την προδοσία που κρύβεται πίσω από την ανταλλαγή αυτών των βλεμμάτων μεταξύ του άντρα της και της Αριάδνης. Παράλληλα, η Ισμήνη προσπαθεί με αξιοπρέπεια να πείσει την Αφροδίτη ότι δεν υπάρχει τίποτα πέρα από τη φιλία μεταξύ του Χρήστου και της Αριάδνης, αλλά χωρίς επιτυχία.

Τελικά, η Αφροδίτη, αφού εξετάσει την κατάσταση με συνέπεια και χωρίς υπερβολές, αποφασίζει να διακόψει τη σχέση της με τον Χρήστο, διότι δεν μπορεί να υποστεί την καταστροφή της αξιοπρέπειας της. Η ατμόσφαιρα μεταξύ τους αποπνέει έντονη ένταση και ανασφάλεια. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Χρυσούλα εξαπλώνει τη φήμη στη Μάνη για τη σχέση της Αριάδνης και του Χρήστου. Ο Λυκούργος, μαθαίνοντας τα νέα αυτά, εκρήγνυται κατά του Χρήστου για τη συμπεριφορά του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ