Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Βασιλική – Αριάδνη γίνονται μια γροθιά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Αριάδνη και η Βασιλική ξεκινούν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, συμφιλιώνοντας και προσεγγίζοντας η μία την άλλη όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Βασιλική – Αριάδνη γίνονται μια γροθιά

Η Αριάδνη, παρά την ψυχολογική της αναταραχή από τον χωρισμό με τον Χρήστο, ανακτά τη διάθεσή της όταν δέχεται μια ξαφνική έκρηξη αγάπης από τη Βασιλική. Η ίδια η Βασιλική, αντιμετωπίζοντας την παράξενη συμπεριφορά του Φίλιππου και τις ανησυχίες για τη μητέρα της που βρίσκεται στη φυλακή, βρίσκει έναν ασυνήθιστο σύμμαχο στην Αριάδνη. Με αυτή τη στήριξη, η σχέση τους ενισχύεται και γίνονται αχώριστες φίλες.

Ο Στάθης, χαρούμενος που βλέπει τη συμφιλίωση τους, αποφασίζει να τις ενώσει περισσότερο με μια πρόσκληση για καφέ. Η ιδέα αυτή όχι μόνο αλλάζει τη δυναμική των σχέσεων τους αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την οικογένεια. Έτσι, οι τρεις τους συναντιούνται για να γιορτάσουν τη νέα αρχή, ενώ ο Στάθης, με το χαμόγελο στα χείλη, ετοιμάζει το τραπέζι για να τις κάνει να νιώσουν περισσότερο σαν μια αληθινή οικογένεια.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Αριάδνης και της Βασιλικής μετά από αυτή τη συμφιλίωση; Θα καταφέρουν να χτίσουν μια ισχυρή φιλία που θα αντέξει τις δοκιμασίες του χρόνου; Πώς θα επηρεάσει αυτή η νέα αρχή τις προσωπικές τους ζωές και τις σχέσεις τους με άλλους χαρακτήρες στη σειρά;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ