Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τζόν – Αθηνά κλείνουν ημερομηνία γάμου

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Τζον και η Αθηνά αποφασίζουν να προχωρήσουν στον γάμο τους προς το τέλος του Ιουνίου, καθώς κερδίζουν στη σχέση τους κάθε μέρα. Η Φιλλιώ υποστηρίζει την απόφασή τους. Από την άλλη πλευρά, η Ισμήνη αποφασίζει να βάλει πωλητήριο στην επιχείρηση της, ενώ η Αφροδίτη πηγαίνει συστηματικά στην ταβέρνα μετά τη δουλειά της στο ιατρείο για να βοηθήσει τον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τζόν – Αθηνά κλείνουν ημερομηνία γάμου

Παρά τις πιέσεις του Μιλτιάδη, η Θεοδώρα συνεχίζει να καταναλώνει αλκοόλ. Η Ειρήνη σκέφτεται να προχωρήσει στη σχέση της με τον Παρασκευά, ενώ ο Δημοσθένης ζητάει από τον Βαγιάκο να του αποκαλύψει τον εκλεκτό της κόρης του. Ταυτόχρονα, η ανησυχητική συμπεριφορά του Μάνου συνεχίζεται και η Αμαλία ανακαλύπτει ότι κάνει χρήση αμφεταμινών.

Παράλληλα, η Χάιδω έχει απομακρυνθεί από τον κοινωνικό και οικογενειακό της κύκλο, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να βοηθήσει την κόρη της. Ο Παρασκευάς αναλαμβάνει το ρόλο του προστάτη της οικογένειας και πιέζει τις γυναίκες να επιστρέψουν στην κανονικότητά τους. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης φαίνεται να επιδεικνύει καλή συμπεριφορά και επιμένει να ανακαλύψει το μυστικό της Ειρήνης, ενώ η Ασπασία αρνείται να τον ενημερώσει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ