Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τσακίζει κόκκαλα η τελευταία σκηνή του Φιλίππου

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Οι εξελίξεις στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” προβλέπονται δραματικές, με τη Βασιλική να υποκύπτει στη θλίψη πάνω από τον νεκρό Φίλιππο. Το επόμενο κεφάλαιο φέρνει σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία. Ο θάνατος του Φίλιππου συγκλονίζει τη Μάνη, και η Χάιδω με τη Βασιλική γίνονται τραγικά πρόσωπα.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τσακίζει κόκκαλα η τελευταία σκηνή του Φιλιππου

Το βράδυ πριν από την κηδεία, στο σπίτι της Χάιδως γίνεται αγρυπνία. Η Χάιδω δεν απομακρύνεται ούτε στιγμή από το πλευρό του γιου της, χαϊδεύοντάς τον και μοιρολογώντας ασταμάτητα. “Κορώνι μου, γιε μου. Εγώ φταίω! Εγώ!”, φωνάζει, πονώντας για το αδίκως χαμένο παιδί της. Η Βασιλική, αντικρίζοντας τον νεκρό σύζυγό της, απορροφημένη στην αμηχανία της, ψιθυρίζει μόνο “Φίλιππε σ’ αγαπάω”.

Η επόμενη μέρα φέρνει την κηδεία. Φίλοι του Φίλιππου κουβαλούν το φέρετρο. Ο Παρασκευάς κλαίει και σπαράζει, ο Μιλτιάδης λυγίζει βλέποντας τις δυο γυναίκες σαν ζωντανές νεκρές. Ο Στάθης και η Αριάδνη προσπαθούν να στηρίξουν τη Βασιλική, αν και κι οι ίδιοι είναι σε κακή κατάσταση. Ωστόσο, η Χάιδω φαίνεται να μην αντέχει άλλο. Ο κόσμος γύρω της σβήνει καθώς το παιδί της μπαίνει στο χώμα. Η κηδεία του Φίλιππου είναι μια συγκλονιστική στιγμή.

Ο πόνος των φίλων και της οικογένειάς του αποτυπώνεται στις στιγμές που ακολουθούν. Καθώς το φέρετρο κατεβαίνει στο χώμα, η συναισθηματική φόρτιση είναι ανυπόφορη για τους πάντες που παραβρίσκονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ