Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τρώει πόρτα στο γάμο Αθηνάς – Τζον

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Στάθης επαναφέρει το θέμα του γάμου, καθησυχάζοντας την Ιουλία που αυτή τη φορά δεν εκφράζει αρνητική αντίδραση. Και εκείνη συμφωνεί, εκφράζοντας την ίδια επιθυμία. Ταυτόχρονα, ο Παρασκευάς, γεμάτος ανησυχία, αποφασίζει να φύγει από τη Μάνη αν τον αναγκάσουν να παραμείνει στο σπίτι του Δημοσθένη.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τρώει πόρτα στο γάμο Αθηνάς – Τζον 

Στο μεταξύ, οι Ιουλία και ο Στάθης ανακοινώνουν στον Ισίδωρο την απόφασή τους να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο και τον παρακαλούν να τους παντρέψει στο Δημαρχείο. Παράλληλα, η Κούλα και η Αρετή προετοιμάζουν τα χρήματα για τον παππού Άγγελο αλλά η Κούλα ανησυχεί για τις πιθανές εκδηλώσεις εκδίκησης από τον παππού. Ο Ισίδωρος επιστρέφει και ζητάει εξηγήσεις για τον λόγο που δεν τον ενημέρωσαν για τη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας. Ταυτόχρονα, μαθαίνει για το χειρουργείο της Αγγελικής, αλλά ο Μάνος δεν παρέχει απολογία.

Ο Πότης και η Αννα ανησυχούν για το βιβλίο της Μαρίας και αναρωτιούνται τι μυστικά περιλαμβάνει, ενώ ο Κουράκος ανησυχεί για τις αναφορές που υπάρχουν για εκείνον. Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να παραμείνει στο σπίτι τους, αλλά εκείνος παριστάνει ότι φεύγει και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου. Η Κούλα ετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα, ενώ ο Δημοσθένης αντιλαμβάνεται ότι ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε στον προορισμό του και ζητά από τον Βαγιάκο να το ερευνήσει.

Την ίδια ώρα, η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί τον Τζον και πηγαίνει να της ευχηθεί, αλλά αυτή της δείχνει την πόρτα της εξόδου λέγοντας της: «Αμαλία σ ́ ευχαριστώ για τις ευχές σου, όμως να σου ξεκαθαρίσω από τώρα, ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτη στον γάμο μου».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ