Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η Γη της Ελιάς”, η Αφροδίτη αποφασίζει να χωρίσει από τον Χρήστο, βάζοντας έτσι τέλος στη σχέση τους. Αν και ο γάμος τους ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές, η εμφάνιση της Αριάδνης άλλαξε τα πάντα.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Του δίνει τα παπούτσια στο χέρι

Ο Χρήστος γνώρισε την Αριάδνη και γρήγορα την ερωτεύτηκε, ενώ η Αριάδνη ανταποκρίθηκε στα συναισθήματά του. Ο έρωτας αυτός, αν και παράνομος, ήταν φλογερός και έντονος, και διαδραματίστηκε στη Μάνη. Η Αφροδίτη, για αρκετό καιρό, δεν αντιλήφθηκε τίποτα, μέχρι που είδε τον Χρήστο να κάνει μία ύποπτη κίνηση προς την Αριάδνη στην ταβέρνα. Παρά τις αρνήσεις του Χρήστου και την απόφασή του να μην παραδεχτεί τίποτα, η Αφροδίτη δεν τον πίστεψε πλήρως. Ωστόσο, αποφάσισε να μην καταστρέψει τον γάμο της, παρότι η πρώτη ρήξη μεταξύ τους είχε ήδη προκύψει.

Από εκείνη τη στιγμή, η σχέση τους δεν ήταν ποτέ η ίδια. Ο Χρήστος συνέχισε να είναι με την Αφροδίτη, αλλά το πάθος του για την Αριάδνη παρέμενε. Στα νέα επεισόδια, η Αφροδίτη παίρνει την πρωτοβουλία να τερματίσει τον γάμο τους. Όταν ο Χρήστος της προτείνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, εκείνη αποφασίζει αυθόρμητα να καλέσει την Ειρήνη και τον Παρασκευά να τους συνοδεύσουν, γεγονός που εξοργίζει τον Χρήστο. Παρά την ένταση, το ταξίδι πραγματοποιείται, αλλά η συμπεριφορά της Ειρήνης προκαλεί επεισόδια που οδηγούν σε καυγάδες και ρήξεις.

Το ζευγάρι επιστρέφει μαλωμένο, και η σχέση τους φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Ίντριγκες και συγκρούσεις θα σηματοδοτήσουν τον οριστικό χωρισμό τους, και η Αφροδίτη με τον Χρήστο θα ακολουθήσουν σύντομα διαφορετικούς δρόμους. Το ερώτημα παραμένει: ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για τον καθένα από αυτούς;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ