Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον τρώνε λάχανο μέσα στη φυλακή

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο τέταρτος κύκλος της σειράς του MEGA ξεκινά με συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς η Αριάδνη και ο πρώην σύντροφός της από τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται στο επίκεντρο των γεγονότων. Η Αριάδνη απομακρύνεται από τον Χρήστο και αρχίζει να πλησιάζει τον Κουράκο, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν μια σχέση που κρατούν κρυφή. Μόνο η Βασιλική γνωρίζει το μυστικό τους και υπόσχεται να το διαφυλάξει.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον τρώνε λάχανο μέσα στη φυλακή

Ενώ η Αριάδνη ζει τον έρωτά της, ο πρώην σύντροφός της, ο Στράτος, δολοφονείται στη φυλακή από συγκρατούμενούς του. Ο Στράτος, ένας βίαιος άντρας που στο παρελθόν δολοφόνησε τη φίλη της Αριάδνης και την καταδίωξε στη Μάνη, είχε φυλακιστεί για τα εγκλήματά του μετά από σύγκρουση με τον Στάθη και τις καταγγελίες που ακολούθησαν. Ωστόσο, ο θάνατός του πυροδοτεί την εκδίκηση του αδελφού του, ο οποίος αποφασίζει να πάρει εκδίκηση από αυτούς που τον οδήγησαν στη φυλακή.

Ο αδελφός του Στράτου φτάνει στη Μάνη και παρακολουθεί την Αριάδνη, προσποιούμενος ότι αναζητά εργασία στην περιοχή. Καταφέρνει να τη συναντήσει και να την παρακολουθεί στενά, ενώ συγκεντρώνει πληροφορίες για τη ζωή της. Μια μέρα, εκμεταλλευόμενος τη μοναξιά της στο σπίτι, χτυπά την πόρτα της και εκείνη του ανοίγει, χωρίς να υποψιάζεται τίποτα. Η συνάντηση εξελίσσεται σε μια φρικτή επίθεση, καθώς ο δράστης την ξυλοκοπά με λοστό, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στη σπονδυλική στήλη, τα οποία την αφήνουν σε ημιθανή κατάσταση.

Η Αριάδνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε επείγουσες και σοβαρές επεμβάσεις. Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι τα τραύματα έχουν προκαλέσει διατομή του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα να προκληθεί νευρολογική βλάβη. Η Αριάδνη μένει παράλυτη και καθηλώνεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ οι αγαπημένοι της, Ιουλία, Στάθης και ο Κουράκος, βιώνουν αγωνιώδεις στιγμές, με τον τελευταίο να ζητάει συνεχείς ενημερώσεις από τη Βασιλική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ