Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον γιο σας τον αγάπησα πολύ

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η Δήμητρα συγκλονίζει στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αποχαιρετώντας τους πάντες με δάκρυα στα μάτια.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον γιο σας τον αγάπησα πολύ

Πρώτα, αποχαιρετά την Ασπασία, εκφράζοντας την αγάπη της για τον γιο της με συγκίνηση, λέγοντας της: «Να ξέρετε πως τον γιο σας τον αγάπησα πολύ. Πιο πολύ από όλους, τελικά.. Μόνο ο γιος σας θα μπορούσε να με κρατήσει εδώ.. Ας μην πούμε τίποτα άλλο.. Γειά σας..» Στη συνέχεια, αποχαιρετά τον Δημοσθένη, ο οποίος ανακαλύπτει την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα της Ειρήνης και την αποχαιρετά λέγοντας της βιαστικά: «Στο καλό κορίτσι μου, να περάσεις καλά και καλή πρόοδο!

Με συγχωρείς, αλλά καίγεται ο κ@λος μου!», η Δήμητρα αποχωρεί κι εκείνος παίρνει κλειδιά κινητό, ένα πάκο χρήματα και φεύγει αμέσως. τη Δήμητρα με βιαστικά λόγια. Παίρνοντας τα απαραίτητα πράγματα και με άδεια καρδιά, η Δήμητρα φεύγει, ενώ ο Παρασκευάς συναντά τον Δημοσθένη, τρέχει να ενημερώσει τον φίο του για τα νέα. “Έλα Φίλιππε”, φωνάζει, “πέρασε από δω ο πατέρας της αδερφούλας σου! Είναι έξαλλος! Πάω να κρυφτώ, η Ειρήνη του τα είπε όλα”.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ