Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον φτύνει – Έξαλλος ο Ορέστης

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, ο Ορέστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια επίθεση από την Αντωνία, η οποία θα τον οδηγήσει σε θυμό. Καθώς η Αντωνία τυχαία συναντά τον Ορέστη, αυτή τον προσβάλλει δημόσια φτύνει προσβλητικά κάτω και αποχωρεί από το σημείο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τον φτύνει – Έξαλλος ο Ορέστης

Ο Ορέστης, αντιδρώντας στην χυδαία αυτή συμπεριφορά, την αντιμετωπίζει απευθείας, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του. “Δεν ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές από εσένα!”, της λέει αποφασιστικά. Ωστόσο, η Αντωνία δεν εκδηλώνει καμία επίδειξη συμπόνιας και συνεχίζει να προκαλεί, απειλώντας ακόμη και τον Ορέστη. “Θα έρθει η σειρά σου, μην ανησυχείς!”, του λέει πριν φύγει, αφήνοντας τον Ορέστη εξοργισμένο.

Την ίδια στιγμή, ο Στάθης αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη κατάσταση όταν ακούει τη φωνή της Ασπασίας στο σπίτι του Δημοσθένη. Η ανακοίνωση της πρόθεσής της να φτιάξει παστίτσιο σοκάρει τον Στάθη, ενώ η παρουσία της στο σημείο τον σοκάρει. “Ο ξάδερφός σου μας την έφερε.. Μαϊμού ήταν τα παντρολογήματα για να με κάνει να ζηλέψω και να γυρίσω κοντά του. Με τον Δημοσθένη δεν ξαναχωρίζουμε. Τον κάβο τον περάσαμε και είδαμε ότι θέλουμε να είμαστε για πάντα μαζί!”, εξομολογείται η Ασπασία, φέρνοντας ανακούφιση στον Στάθη, που χαίρεται που επανασυνδέονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ