Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το βρώμικο παρελθόν του αποκαλύπτεται

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Ο Δημοσθένης Καπερνάρος γίνεται κεντρικό πρόσωπο στις δραματικές εξελίξεις του τέταρτου κύκλου της σειράς. Οι υποψίες της οικογένειάς του αυξάνονται, ενώ οι παρανομίες του κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το βρώμικο παρελθόν του αποκαλύπτεται

Οι εξελίξεις φτάνουν σε σημείο καμπής όταν άγνωστοι επιχειρούν να δολοφονήσουν τον Δημοσθένη, τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του. Παρότι καταφέρνει να σωθεί, η Ασπασία πανικοβάλλεται και δεν πιστεύει στις διαβεβαιώσεις του. Η ένταση μεγαλώνει όταν ο Στάθης αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Δημοσθένης είναι μπλεγμένος σε παράνομες δραστηριότητες. Γιατί αλλιώς να θέλει κάποιος να τον βγάλει από τη μέση; Η αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος του Δημοσθένη μοιάζει αναπόφευκτη.

Ο θάνατος του γιου του, Κίμωνα, συνεχίζει να βαραίνει τη συνείδησή του. Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο με την είσοδο του Μιχάλη Χατζή και της αρραβωνιαστικιάς του, Νόρας, στη σειρά. Ο Χατζής, με τον οποίο ο Δημοσθένης έχει παρελθόν, φέρνει νέες ανατροπές στη ζωή του. Η κόρη του, Ειρήνη, γίνεται θύμα απαγωγής, προσθέτοντας ακόμη περισσότερη πίεση στον Δημοσθένη. Απελπισμένος, θα κάνει τα πάντα για να την σώσει. Με τον κλοιό γύρω του να στενεύει και τις επιλογές του να λιγοστεύουν, η πορεία του Δημοσθένη προς την αποκάλυψη φαίνεται αναπόφευκτη.

Πώς θα καταφέρει να ξεφύγει από τα μπλεξίματα του; Οι απαντήσεις βρίσκονται στα επόμενα επεισόδια, όπου η αγωνία κορυφώνεται και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ