Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το βιβλίο της Μαρίας προκαλεί σκάνδαλα

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς δύο πρωταγωνιστές θα έρθουν κοντά και θα αποτελέσουν το νέο ζευγάρι της Μάνης. Ο Κουράκος και η Αριάδνη είναι οι δύο πρωταγωνιστές που θα έρθουν κοντά. Ο ένας, μοναχικός από τότε που η Δήμητρα τον εγκατέλειψε για την Αμερική, ενώ η άλλη νιώθει προδομένη από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το βιβλίο της Μαρίας προκαλεί σκάνδαλα

Τα ερωτικά τους είναι σε άθλια κατάσταση κι έτσι, μέσα στο καφενείο του Πότη, παίζοντας τάβλι, αναπτύσσεται μία έντονη χημεία μεταξύ τους. Η Αριάδνη ξεχνά τον Χρήστο, ο οποίος συνεχίζει να της προκαλεί ζήλιες. Την ίδια στιγμή, το βιβλίο της Μαρίας αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, προκαλώντας μπελάδες στους ήρωες της Μάνης. Η Μαρία, γεμάτη τρόμο, μιλάει στον Ισίδωρο για το βιβλίο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει κι εκείνος όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αντιδρά με άσχημο τρόπο γιατί αναφέρει μέσα αποκαλύψεις και πολλά κουτσομπολιά για όλους.

Μάλιστα, ο Ισίδωρος εξοργισμένος μιλάει στην Αθηνά και την προτρέπει να σταματήσει την κυκλοφορία του βιβλίου της Μαρίας. Η Αθηνά ενεργοποιείται κατευθείαν κι απευθύνεται στον Λυκούργο, αλλά εκείνος της διαβεβαιώνει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι πια. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει κανονικά. Η Αθηνά προσπαθεί να το σταματήσει, αλλά μάταια. Ο Ισίδωρος έρχεται σε ρήξη με τη Μαρία, ενώ η Ξένια εμφανίζεται και απειλεί τον Δημοσθένη με χρήματα για να της επιστρέψει το μωρό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ