Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το σχέδιο του Δημοσθένη μπάζει νερά

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς ο πονηρός Δημοσθένης επιχειρεί να απομακρύνει αυτούς που τον στριμώχνουν. Έτσι, προσπαθεί να εξαφανίσει Κουράκο και Δήμητρα, προκειμένου να εκτελεί ανενόχλητα τα βρώμικά του σχέδια.

Η Γη Της Ελιάς εξελίξεις – Το σχέδιο του Δημοσθένη μπάζει νερά

Σε συνεργασία με το χειρότερο του σύμμαχο, τον Βαγιάκο, έχει σχεδιάσει έναν ύπουλο τρόπο για να καταστρώσει το σχέδιο τους. Ο Βαγιάκος αναλαμβάνει να υποβάλει μια ανώνυμη καταγγελία στους ανωτέρους τους, κατηγορώντας τους Κουράκο και Δήμητρα για σχέση, και κατηγορώντας επίσης τον Γιώργη ότι προωθεί υποθέσεις λόγω της Δήμητρας. Ωστόσο, οι δύο αστυνομικοί απορρίπτουν την καταγγελία, επικαλούμενοι πολλά επιχειρήματα και δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει αξιόπιστος δεσμός μεταξύ τους.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα, στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, πείθουν τους ανωτέρους ότι εκτελούν τα καθήκοντά τους με ακεραιότητα, αποδεικνύοντας πως η κατηγορία είναι αβάσιμη. Ο Δημοσθένης αποτυγχάνει να τους απομακρύνει από το αστυνομικό τμήμα, αντιμετωπίζοντας την αντίσταση τους. Ταυτόχρονα, ο Γιώργης και η Δήμητρα αποφασίζουν να είναι προσεκτικοί προκειμένου να μην δώσουν οποιαδήποτε αφορμή για την επιβεβαίωση της καταγγελίας εναντίον τους.

Αν και αντιμετωπίζουν τη σκιά της ύποπτης καταγγελίας, καταφέρνουν να συνεχίσουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις με συνέπεια και επιδεξιότητα. Με αυτόν τον τρόπο, η σειρά αναπτύσσει μια περίπλοκη ιστορία αντίπαλων δυνάμεων, ενώ οι χαρακτήρες προσπαθούν να διατηρήσουν την ακεραιότητα τους σε ένα περιβάλλον γεμάτο απειλές και εκβιασμούς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ